Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανέβηκε επίπεδο με την διοίκηση Στούπα. Το αμφισβητεί κανείς αυτό;
Η ομάδα με τον Στούπα ανέβηκε κατηγορίες και βρέθηκε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Μετά τον Στούπα η ομάδα έπεσε στα πατώματα και μακάρι να βρει τον τρόπο να ξανασηκωθεί.
Η σημερινή διοίκηση, έκανε την δική της προσπάθεια, αλλά απέτυχε και το ομολογεί λέγοντας πως δεν ήξερε τα του ποδοσφαίρου.
Αγαπητέ πρόεδρε, κύριε Θεοδοσίου, καλή η....
προσπάθειά σας  αλλά πολλά τα λάθη σας.
Επικοινωνιακά χάθηκε η μπάλα. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος ειδικός για ....
να αποδείξει πως στην επικοινωνία αυτή η διοίκηση τα έκανε μούσκεμα.
Το θέμα Μαναρίτσα, το θέμα Αγριόδημου, το θέμα Ανδρούτσου, το θέμα Γκάβαλη και πολλά άλλα δείχνουν  πόσο μακριά από την πραγματικότητα ήταν η διοίκηση.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ακούμε τον πρόεδρο κ. Θεοδοσίου να λέει και να ξαναλέει πως δεν πρέπει να παίρνουν χρήματα οι ποδοσφαιριστές και την ίδια ώρα να λέει πως θέλει η ομάδα να πάει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και μετά στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Πρόεδρε, ξεχάστε τα αυτά. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα παίξει για την ψυχή της μάνας του. Θα πληρωθεί ανάλογα με την αξία του. Μόνο έτσι μπορεί μια ομάδα να πάει ψηλά.
Και κάτι ακόμη κύριε πρόεδρε. Η όποια διοίκηση αναλαμβάνει μια ομάδα, θα πρέπει να βάζει και το χέρι στην τσέπη. Δεν είναι δυνατόν να λέει πως εμείς διοικούμε και άλλοι πρέπει να πληρώνουν.
Αυτή η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ θα πρέπει να έχει έναν προϋπολογισμό.
Μέρος αυτού του προϋπολογισμού, θα πρέπει να το διαθέσει η διοίκηση και να αναζητήσει τα υπόλοιπα από χορηγούς, διαφημίσεις και εκδηλώσεις.
Πρόεδρε κύριε Θεοδοσίου, εμείς σας το γράφουμε καθαρά. 
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Βοηθήστε να κάνει και πάλι μια μεγάλη πορεία και να βρεθεί εκεί που του αξίζει.