Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες τίποτα δεν έχει αλλάξει στις απόψεις μας και θα τις στηρίζουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Για την ουρά της βαθμολογίας και τον υποβιβασμό, εδώ και πολλές αγωνιστικές τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κέρδισε χθες την ΑΕΚ ΧΑΛΚ. αλλά μαζί θα πάνε στην Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της Εύβοιας. Ο τρίτος της παρέας είναι τα ΚΟΣΚΙΝΑ τα οποία θα υποβιβασθούν εξ αιτίας του υποβιβασμού του ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΥ.
Στην κορυφή δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την πρώτη και την δεύτερη θέση, αφού....
εκεί σταθερά από την αρχή είναι η ΕΡΕΤΡΙΑ με 68 βαθμούς και την ακολουθεί ο ΛΗΛΑΣ με 65.
Επειδή ακούμε πολλά και κάποιοι έχουν αγωνία μήπως και κερδίσουν το στοίχημα που έχουν βάλει, ας κάνουν λίγη υπομονή. Έχουν απομείνει 4 αγωνιστικές και θα δείτε πως η διαφορά της πρώτης από τον δεύτερο θα είναι καθαρή, σαν να πέρασε από πάνω της ο άσπρος σίφουνας.
Είναι φανερό πως σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, σε κίνδυνο είναι αυτός που κυνηγάει να φτάσει κάποιον.
Το γράφουμε γιατί από την βιασύνη να προλάβει μπορεί να σκοντάψει. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό.
Με την ευκαιρία κι επειδή ακούμε να λένε πως πριν λίγα χρόνια ο ΛΗΛΑΣ έκοψε τον δρόμο στην ΕΡΕΤΡΙΑ αφού την προτελευταία αγωνιστική πήρε ισοπαλία στην ΕΡΕΤΡΙΑ και έχασε στο γήπεδό του από την ΑΡΤΑΚΗ, θα θυμίσουμε την τύχη που είχε η ΑΡΤΑΚΗ στην συνέχεια, όταν δεν ανέβηκε κατηγορία αφού έχασε από τον ΟΠΟΥΝΤΙΟ στα μπαράζ και εκτέθηκε στο Πανελλήνιο με τα επεισόδια που δημιούργησε.
Κύριοι, εμείς το λέμε και θα το γράφουμε. Πάντα θα υπάρχει στο ποδόσφαιρο και η θεία δίκη.