Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Δεν φτάνουν τα λεφτά

Διαβάζουμε διάφορα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και καλά κάνουν όλοι και καταθέτουν προτάσεις, αλλά ας δούμε την πραγματικότητα.
Κύριοι, μόνο τα λεφτά δεν φτάνουν για να πάει ψηλά η ομάδα.
Λεφτά υπήρχαν και επί Ταρνανά, λεφτά υπήρχαν και επί Ελευθεριάδη, λεφτά υπήρχαν και επί Τσαγκάρη, υπάρχουν και επί Αναγνωστάκη. Το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Μία από τα ίδια για την ομάδα και οι μόνοι που πέρασαν καλά, ήταν αυτοί οι οποίοι ήταν ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με το αζημίωτο.
Διάβασα στο egnomi δήλωση του κυρίου Λινάρδου ο οποίος λέει πως τα μέλη του ΔΣ θα πρέπει να βάζουν κάποια χρήματα. Έχει δίκιο ο κ. Λινάρδος, αλλά ....
γνωρίζει πως αυτό το έργο έχει παίξει πολλές φορές χωρίς να έχει αίσιο τέλος για την ομάδα.
Κύριε Λινάρδο κάθε μέλος της διοίκησης, θα πρέπει να καταθέτει κάθε μήνα 1.000 ευρώ από την τσέπη του στον λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και άλλα 1.000 ευρώ από συνδρομές, χορηγίες, διαφημίσεις, προσφορές. Κύριε Λινάρδο, αν αυτό γίνει τότε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει 240.000 ευρώ το χρόνο δικά του χρήματα. Ποιοι από αυτούς που σήμερα ή χθες ήταν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος;
Οι περισσότεροι "βγάζουν από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν βάζουν".
Ας υποθέσουμε όμως πως θα βρεθούν αυτοί οι άνθρωποι. Μπάλα θα ξέρουν;
Για ν΄ αλλάξει επίπεδο η ομάδα θα πρέπει να έχει έναν αξιόλογο προπονητή ο οποίος θα έχει την ευθύνη στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι στο διοικητικό.
Θα πρέπει να έχει έναν Τεχνικό Διευθυντή ο οποίος θα είναι ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και ομάδας κι έναν άνθρωπο γνώστη του ποδοσφαίρου, ο οποίος θα καθοδηγεί σωστά την διοίκηση.
Κύριε Λινάρδο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να μην έχει διοίκηση και παραδιοίκηση και φυσικά να μην είναι ξέφραγο αμπέλι.
Αυτή την στιγμή είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για οικονομικούς λόγους, αλλά και για να παριστάνουν τους παράγοντες. Η ανακύκλωση προσώπων κούρασε τον κόσμο και αν αυτό συνεχισθεί τίποτα δεν θ΄αλλάξει.
Μόνο τα χρήματα δεν φτάνουν. θα χρειασθούν και άνθρωποι που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο.