Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ευπρόσδεκτες και οι μηνύσεις

Κυρίες και κύριοι, θα πρέπει να ξέρετε πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα με όποιον τρόπο επιλέξει να εκφράζει τις απόψεις του. Αν κάποιος νομίζει πως η απόψεις αυτές τον θίγουν, μπορεί να απαντήσει και η απάντησή του να δημοσιευθεί. Αν αυτό δεν συμβεί τότε μπορεί να προχωρήσει στην δικαιοσύνη.
Κανείς όμως δεν έχει δικαίωμα να φιμώσει κανέναν.
Όποιος λοιπόν θέλει μπορεί να προχωρήσει σε μηνύσεις, αλλά κι εμείς με ....
την σειρά μας μπορούμε να κάνουμε το ίδιο, αφού εμάς δεν μας ζήτησαν συγνώμη, για τα όσα διαδίδουν καθημερινά και για όσα έγραφαν στο πανό που κρέμασαν στο γήπεδο.
Εμείς λοιπόν για να μην μας πούνε και μαλάκες, θα ζητήσουμε την παρέμβαση αρμοδίων, για να αποδείξουμε ποιοι, πως και γιατί, θέλουν να οδηγήσουν κάποιους σε βίαιες πράξεις εναντίον μας.
Την Δευτέρα λοιπόν το πρωί, θα ζητήσουμε να έχουμε στα χέρια μας, έγγραφες απαντήσεις και καθαρές εξηγήσεις. Δεν θέλαμε να φτάσουμε εκεί, αλλά αυτή είναι η μόνη λύση, αφού επιμένουν να μας κατηγορούν και να μας απειλούν.
Δηλώνουν πως όλα έγιναν σωστά και πως εμείς θέλουμε το κακό του ΛΗΛΑ και πως ότι κάνουν τώρα, το κάνουν όπως τους το είπε η αρμόδια υπηρεσία!!!!!!!

Διαβάστε κι αυτό:
Το Σύνταγμα της Ελλάδας
MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
'Αρθρο 14: (Ελευθερία του Τύπου)
1. Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους.
2. O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.