Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα σε όλες καλημέρα σε όλους.

- Ακούμε πολλά και διάφορα για τις ομάδες της Εύβοιας,αλλά δεν θ΄ ακολουθήσουμε αυτό που λέει ο λαός, "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι".  Εμείς αφήσαμε το καλάθι στην αποθήκη και θα φροντίσουμε να πάμε κάτω από την κερασιά και να φάμε 5 - 10 κερασάκια και απλά θα διαπιστώσουμε αν είναι γευστικά ή όχι. Τέλος οι ωραίες εποχές, τέλος τα κορόιδα, τέλος και η αγελάδα, από την οποία είχαμε μάθει να παίρνουμε πολύ γάλα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
- Άρχισε η προετοιμασία για τις ομάδες Γ΄ Εθνικής, αλλά και για ....
αρκετές από την Α΄ Κατηγορία. Το ρόστερ της κάθε ομάδας δεν έχει συμπληρωθεί, αλλά μέχρι ν΄ αρχίσουν τα πρωταθλήματα όλες οι ομάδες θα κάνουν ότι είναι να κάνουν.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξεκίνησε και πιστεύουμε πως σύντομα θα δείξει το τι τακτική θ΄ ακολουθήσει η διοίκηση. Θα δούμε δηλαδή αν θα πετάξει κι αυτή η διοίκηση στα σύννεφα ή αν τελικά θα πατάει στην γη και θα πορευτεί μαζί με τον κόσμο. Δύσκολη επιλογή και δυσκολότερος ο δρόμος, από το να πετάς στα σύννεφα, αλλά.... οι μάγκες θα βγούνε δυνατοί, αν επιλέξουν τον δύσκολο δρόμο.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ έχει στόχο μια καλή πορεία και να εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και βλέποντας σ΄ αυτό τον στόχο θέλει και θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα και σχέσεις με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Η προετοιμασία της ομάδας πάει καλά και 
οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να έχουν καλή διάθεση. Πρόβλημα το ότι δεν θα έχουν το γήπεδό τους, αφού αρχίζουν οι διαδικασίες σποράς του χλοοτάπητα.
- Θα πάει ο κ. Τσίπρας στην ΈΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ; Θα πάει αφού θα έχουμε μπει σε προεκλογική περίπτωση λένε κάποιοι!!! Δηλαδή θα έχουμε σύντομα εκλογές;