Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Είχαμε την κλήρωση του Κυπέλλου Εύβοιας και φυσικά όπως πάντα περιμένουμε εκπλήξεις.
Δύσκολο να περάσουν και οι 16 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας στην επόμενη φάση.
Ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΛΗΛΑΣ αφού έχει ιδιαιτερότητες. Η τέως πρόεδρος  πρόεδρος των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ κυρία Βελή είναι τώρα στο ΔΣ του ΛΗΛΑ. Στον ΛΗΛΑ είναι προπονητής ο κ. Ταυταρίδης ο οποίος ήταν και στον ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ επίσης με την κυρία Βελή.
Σε 20 μέρες θα έχουμε τους πρώτους αγώνες για το Κύπελλο, δηλαδή το...
Σαββατοκύριακο 1 - 2 Σεπτεμβρίου 2018. Αλήθεια πως θα πάνε σε αυτούς τους αγώνες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας οι οποίες δεν άρχισαν ακόμη προετοιμασία; Πως θα πάει ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού ο οποίος ακόμη δεν έχει 18άδα έστω και με νεαρούς;
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συνεχίζει την προετοιμασία με 20 - 22 ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους θα δοθούν ως δανεικοί και θα έρθουν στην ομάδα 4 - 5 έμπειροι ποδοσφαιριστές. Αυτό το Σαββατοκύριακο πάντως ίσως έχουμε και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις για την ομάδα, αλλά δεν θα γράψουμε λεπτομέρειες τώρα.
- Στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ έχουν δύσκολίες, αλλά ελπίζουν να συμπληρώσουν τουλάχιστον το ρόστερ. Μέχρι τώρα πάντως ξεκίνησαν προετοιμασία, αλλά με λίγους και άπειρους ποδοσφαιριστές. Κυρίες και κύριοι κάντε κάτι γρήγορα, γιατί όπως σίγουρα ξέρει ο κ. Σπυρόπουλος, η προετοιμασία παίζει μεγάλο ρόλο για τους ποδοσφαιριστές.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει μία μία τις μεταγραφές του και προφανώς μας θυμίζει το "τι το θες το κουταλάκι, να μου δίνεις το φαρμάκι"!!!  Περιμένουμε τώρα και τις ανακοινώσεις  για τους ΜΠΑΚ και ΡΕ, αλλά και για τον τερματοφύλακα και το σέντερ φορ.
-