Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
Πέμπτη σήμερα και θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως ο μήνας έχει 9!!!!!
- Τι άραγε να περιμένεις από τον Τσίπρα, τον Καμένο και τους άλλους της συγκυβέρνησης; Τίποτα δεν περιμένουμε, εκτός από το να τσακιστούν να φύγουν και να κάνουμε τον σταυρό μας οι επόμενοι να μην είναι σε τέτοια χάλια.
- Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης προσπαθεί να μας πείσει πως όλοι οι δημότες πρέπει να θυσιάσουν την καθημερινότητά τους, να ξεχάσουν τα έργα στην περιοχή τους και πολλά άλλα, για μια ακριβοπληρωμένη μελέτη της Δημοτικής Αγοράς και για ένα μεγάλο δάνειο....
που θα πρέπει να πληρώνουν όλοι για πολλά χρόνια και φυσικά να κερδίσουν κάποιοι.
Γκρεμίστε την και να γίνει μια παιδική χαρά ή χώρος πρασίνου. Άντε να τελειώνουμε.
- Φίλε από την Αρτάκη, δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Αν μας δώσεις το οκ να δημοσιοποιήσουμε το μήνυμά σου, τότε θα απαντήσουμε. Δεν αλλάξαμε άποψη. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν είναι τυχαία ομάδα και έχει στη θέση του προέδρου έναν σοβαρό άνθρωπο και επιχειρηματία. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Εμείς γράψαμε την άποψή μας και θα κριθούμε όταν θα έρθει η ώρα. Η διοίκηση έκανε τα πάντα και πλήρωσε ακριβά. Τώρα θα δούμε την διαχείριση των ποδοσφαιριστών και το κλίμα στ΄ αποδυτήρια.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σίγουρα έχει θέματα, αλλά πρέπει να μην ξεχάσουμε την κληρονομιά που έχουμε από τα δύο τελευταία χρόνια.  Εμείς επιμένουμε. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα τα χάσει όλα και θα μπει σε κίνδυνο, αν επιλέξουν τις φανφάρες των προηγούμενων χρόνων.
- Η ΕΠΣ Εύβοιας δεν είναι τσιφλίκι κανενός και όσοι βλέπουν όνειρα να ξέρουν πως στο τέλος θα τους γίνουν εφιάλτες. Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2019 κι ας μην βλέπουν καρέκλα κάποιοι, γιατί ακόμη κι αν δεν ήταν υποψήφιος ο κ. Παπακωνσταντίνου, αυτοί ανοιχτή πόρτα δεν θα έβρισκαν ποτέ.