Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Όχι σ΄ εμάς

Κύριοι λέμε ΝΑΙ στον διάλογο, αλλά όχι στα κρυφά. 
Όποιος θέλει να πει κάτι, να το πει δημόσια και να κριθεί και όχι να τα λέμε στο τηλέφωνο και μάλιστα να ζητάνε ακόμη κι αυτά που λένε, να μην τα δημοσιοποιήσουμε.
Τολμήστε κύριοι και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα, αν λέτε αλήθειες και όχι ψέματα.
Για το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δικαιωθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, από την εποχή του κ. Ταρνανά μέχρι σήμερα. Αυτοί που απέτυχαν δεν ζήτησαν ποτέ μια συγνώμη και δεν ....
βρήκαν ποτέ την δύναμη, να δηλώσουν δημόσια, πως είχαμε δίκιο στα όσα γράφαμε. Κάποιοι πήραν χρήματα για να προσφέρουν υπηρεσίες στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά μόνο κακό προκάλεσαν στην ομάδα.
Για το θέμα του ΛΗΛΑ, ξεχνούν εύκολα κάποιοι, αλλά ελάχιστοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα. Οι περισσότεροι θέλουν την ομάδα για να λύνουν τα υπαρξιακά τους και για να παριστάνουν τους παράγοντες. Δεν θ΄ αναφερθώ σε αυτούς που τρώνε μια μετά την άλλη τις ποδοσφαιρικές φάπες, γιατί αυτούς τους ξεχωρίζεις από μακριά.
Για το θέμα του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ γράψαμε την άποψή μας  και δεν την αλλάζουμε. Στο τέλος θα δούμε αν θα δικαιωθούμε. Θα θυμίσουμε σε όλους το παρελθόν. Τότε που η ομάδα έχασε την άνοδο στα μπαράζ ενώ όλοι την είχαν φαβορί. Και τότε δικαιωθήκαμε, αλλά οι άλλοι έβαλαν την ουρά τους στα σκέλια.
Λοιπόν εμείς δημόσια γράφουμε την άποψή μας και περιμένουμε και την άποψη των άλλων.