Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Εννιά  μέρες και η σημερινή δέκα για την μεγάλη γιορτή της Παναγιάς και μετά θα έχουμε την αρχή του τέλους του Καλοκαιριού. Μπορεί αυτό να ενοχλεί κάποιους, αλλά τι να κάνουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα. Για τα παιδιά έχουμε περίπου ένα ακόμη μήνα, για ν΄ αρχίσουν τα σχολεία.
- Ο Αλέξης πάντως ο πρωθυπουργός τώρα που απομάκρυνε τον "αλάνθαστο" κύριο Τόσκα, πιστεύει πως έκανε το καθήκον του και πως ο κόσμος θα ξεχάσει τους νεκρούς και την καταστροφή. Αλέξη ευχόμαστε μέχρι την ώρα των εκλογών να μην έχουμε άλλο κακό στην ....Ελλάδα. Φυσικά την ώρα της κάλπης, θα πάρεις την σφαλιάρα από τους Έλληνες, για τα ψέματα που είπες.
- Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης δεν λέει ν΄ αφήσει το θέμα της δημοτικής αγοράς, γιατί πιστεύει πως αυτό θα τον βοηθήσει στις εκλογές. Δήμαρχε, έχεις αφήσει την καθημερινότητα στο έλεος του Θεού και αυτό δεν θα το ξεπεράσεις. Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, αφού όποιος έχει μάτια βλέπει.
- Τ΄ ακούσαμε για τα καλά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μας κατηγορούν πως χαϊδεύουμε τον κ. Μπλέτσα!!! Κύριοι δεν το συνηθίζουμε αυτό, αλλά έχουμε γράψει πως ευχόμαστε να τα καταφέρει και μακάρι να μην τον αδειάσουν αυτοί που δεσμεύτηκαν να βάλουν λεφτά. Υπάρχουν άνθρωποι στο ΔΣ για τους οποίους δημόσια δηλώσαμε πως έκαναν μεγάλο κακό στην ομάδα και πως την απαξίωσαν. Ο κ. Μπλέτσας δεν ανήκει σ΄ αυτούς. Δηλώσαμε επίσης πως αυτοί οι κύριοι θα πληρώσουν ακριβά γι΄ αυτά που έκαναν στην ομάδα και αυτό θα το διαπιστώσουν ΟΛΟΙ.
Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα. Εμείς ξέρουμε πως αυτή η ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει άνοδο στην Β΄ Εθνική. Εμείς περιμένουμε αυτή η ομάδα να βρει την σχέση της με τον κόσμο. Αν αυτό το καταφέρει ο κ. Μπλέτσας, θα έχει πετύχει. Αν δεν τα καταφέρει και η ομάδα κόβει πάλι 50-100 εισιτήρια των 5 ευρώ, τότε έχουμε αποτυχία. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Μπλέτσα και πιστεύουμε πως αν οι άλλοι κύριοι είναι εντάξει στις δεσμεύσεις τους, θα τα καταφέρει. Δεν θα δώσουμε συμβουλές και δεν θα κάνουμε υποδείξεις σε κανέναν, αλλά δεν πρόκειται πριν δούμε λάθη, να κάνουμε επίθεση στον κ. Μπλέτσα. Και κάτι ακόμη. Εμείς δεν αναλάβαμε κάποιο πόστο στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως είχαν αναλάβει άλλοι και έκαναν τις κότες τα τελευταία χρόνια και τώρα έγιναν κοκόρια. Θα πρέπει να μην ξεχνάτε επίσης πως εμείς δεν στήναμε πανηγύρια και δεν ζητούσαμε από κανέναν "Γιώργο θεό" να κάνει ΠΑΕ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όχι σ΄ εμάς λοιπόν αυτά.
- Αρχίζουν σήμερα προετοιμασία πολλές ομάδες και πρέπει να ευχηθούμε τα καλύτερα για όλες και οι ποδοσφαιριστές να έχουν μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
- Στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ έγραψε ο κ. Ρουσόδημος (psaxna.gr) πως έγινε πρόσληψη του κυρίου Σπυρόπουλου ως Τεχνικού Διευθυντή. Επίσημη ανακοίνωση δεν είχαμε, αλλά θα περιμένουμε. Εμείς ξέρουμε πως ο κ. Σπυρόπουλος είναι σε ομάδα του Πειραιά και όπως ο ίδιος μας είχε δηλώσει, τουλάχιστον για την περίοδο 2018-2019 δεν μπορεί να βοηθήσει. Προφανώς κάτι παίζει με το θέμα προπονητή και το δίπλωμά του και γι΄ αυτό μιλάνε για τον κ. Σπυρόπουλο. Να ξέρουν όλοι όμως πως αυτός που θα μπορεί να σηκωθεί από τον πάγκο και να δίνει συμβουλές στην ομάδα του, είναι μόνο αυτός που θα έχει δίπλωμα και θα έχει καταθέσει επίσημη σύμβαση συνεργασίας με την ομάδα.