Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Καλημερα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Οι μεγάλες ομάδες ξεκινούν προετοιμασία τελευταίες, γιατί έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Αυτό λένε κάποιοι παράγοντες οι οποίοι δεν είναι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!! Θα ξεκινήσουμε αργά γιατί η ομάδα το περασμένο Καλοκαίρι, έκανε προετοιμασία επαγγελματική και έτσι οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι. Όταν κάποιος τους ρωτάει πως μπορεί να γίνει αυτό, απαντούν πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές, κάνουν...
προετοιμασία το Καλοκαίρι, αλλά δεν παίζουν στο πρωτάθλημα, οπότε παραμένουν προετοιμασμένοι!!!!
- Ποια κυρία έγραψε στην σελίδα της στο fb πως είναι φυτό;;;;;;; Κάτι θα γράψουμε σε λίγο γιατί πρέπει να γελάσει και λίγο το χειλάκι σας. Στο κάτω κάτω βρισκόμαστε στον Αύγουστο και το χαλάρωμα ταιριάζει.
- Παρεξηγήσεις έχουμε με κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν επιλέγουν ομάδα, για κανέναν άλλον λόγο, παρά μόνο για το οικονομικό. Κύριοι κάντε λιγάκι υπομονή και θα γράψουμε κι άλλα σήμερα. Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για σας. Το ποδόσφαιρο είναι "πάρε - δώσε" και σ΄ αυτό το παιχνίδι παίζει καλά η ΕΠΟ, η οποία εισπράττει ακόμη και για το κατούρημα που θα κάνει ο ποδοσφαιριστής.
- Ποιες ομάδες δεν έχουν αρχίσει ακόμη προετοιμασία; Έχουμε αρκετές, αλλά πιστεύουμε πως μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχουν αρχίσει όλες. Τώρα θα μου πείτε είσαι σίγουρος; ΟΧΙ, γιατί υπάρχει ομάδα οι οποία όχι μόνο δεν έχει κάνει ούτε μία μεταγραφή, αλλά άφησε ελεύθερους περίπου 15 ποδοσφαιριστές!!!! Αυτά να τα βλέπει ο κύριος που λιβάνιζε την διοίκηση για την καλή οργάνωση που είχε!!!! Προτείνουμε αντί για αγιασμό να κάνουν λιτανεία μήπως και "βρέξει" ποδοσφαιριστές!!!