Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Υπάρχει κράτος;

Κυρίες και κύριοι, ούτε ρατσιστές είμαστε, ούτε ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους, αλλά δεν θα γίνουμε και μαλάκες εντελώς.
Μπορεί να μην θέλετε να λέμε λαθρομετανάστες κάποιους, μπορεί να μην θέλετε κάποιους να τους λέμε δολοφόνους, ληστές και βιαστές, αλλά η πραγματικότητα λέει άλλα.
Όταν ένας Έλληνας πολίτης κλείσει έναν δρόμο και μάλιστα τον Εθνικό, τον οδηγούμε στον εισαγγελέα και στο αυτόφωρο ή στην καλύτερη πάει σε τακτική δικάσιμο.
Γιατί άραγε δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους μετανάστες οι οποίοι ότι ώρα θέλουν κλείνουν δρόμους και κάνουν επιθέσεις σε οδηγούς που προσπαθούν να πάνε στα σπίτια και στις δουλειές τους.
Το κράτος πληρώνει πολλά χρήματα για την σίτιση όλων αυτών, πληρώνει για ....
την ιατρική τους φροντίδα, πληρώνει για την εκπαίδευση των παιδιών τους, αλλά δεν πληρώνει για τον Έλληνα που δεν έχει να φάει, δεν έχει που να κοιμηθεί, δεν έχει να πάρει τα τετράδια και τα άλλα σχολικά είδη που θα χρειασθεί το παιδί του, δεν έχει για να φροντίσει την υγεία του και την υγεία των παιδιών του.
Το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά το γνωρίζουν όλοι. Μεγάλη μάσα κύριοι. Τρώνε με χρυσά κουτάλια κάποιοι. Δήθεν πονόψυχοι. Δήθεν τους ενδιαφέρει π μετανάστης. η κονόμα είναι στην μέση και τίποτα παραπάνω. 
Αν το κράτος αμφισβητεί κάτι, ας δώσει στην δημοσιότητα τα χρήματα που δαπανήθηκαν τα τελευταία χρόνια για τους μετανάστες και ποιοι τα πήρανε και τότε θα ξεβρακωθούν όλοι.
Κυρίες και κύριοι να τελειώνουμε. Χοντρό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να τελειώσει.
Κάποιες ΜΚΟ κάνουν παιχνιδάκια.
Ας μας πει κάποιος, πως βρέθηκε το ξένο τηλεοπτικό δίκτυο μέσα σε χώρο μεταναστών, την ώρα που δεν επιτρέπουν την είσοδο σε κανέναν;
Βόλτες για ώρες έκανε το τηλεοπτικό συνεργείο και συνομιλούσε με όλους. Ποιος του επέτρεψε και γιατί;
Κάποια ΜΚΟ το έβαλε μέσα, γιατί προφανώς θέλουν κι άλλα χρήματα.
Αν όχι ας αποδείξουν το αντίθετο.
Κυρίες και κύριοι, ο Έλληνας δεν θ΄ αντέξει για πολύ αυτή την κατάσταση.
Σταματήστε τα παιχνιδάκια και τις αρπαχτές.