Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα.
- Τώρα που ανέλαβε ο κ. Κουβέλης το Ναυτιλίας, είναι βέβαιο πως η κυβέρνηση δεν θα τα κάνει θάλασσα. Τον ακούσατε τι είπε μπροστά στο πλοίο που καιγόταν; "Δεν είχαμε είπε ούτε έναν νεκρό, ούτε καν έναν τραυματία"!!! Κυρ Φώτη, δεν σου είπε κανείς πως δεν είχε συμμετοχή η κυβέρνηση; Αν είχατε παρέμβει, θα κλαίγαμε για πολύ καιρό!!!
- Επιμένει ο δήμαρχος για την συγκέντρωση- διαμαρτυρία στην Δημοτική Αγορά. Δήμαρχε, το θέμα δεν θα σε βοηθήσει να κερδίσεις εκλογές, αφού τα προβλήματα των δημοτών ούτε καν τα ξέρεις. Ένα πουλάκι μας είπε πως το θέμα της Δημοτικής Αγοράς θα το....
παίξουν λίγο αργότερα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Θα εγκρίνουν τις μελέτες αφού έτσι κι αλλιώς ξέρουν πως ούτε εσύ θα είσαι δήμαρχος, ούτε αυτή κυβέρνηση τα επόμενα χρόνια.
- Ενόχλησε κάποιους το ρεπορτάζ για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά οι περισσότεροι είπαν πως όλα πρέπει να είναι στο φως. Θα έχουμε εξελίξεις ή όχι ακόμη;
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πέρασε στο κύπελλο, αλλά αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν τα περίπου 100 εισιτήρια που κόπηκαν. Κύριοι πάρτε το αλλιώς. Μέρες πριν από τον κάθε αγώνα, όλοι θα πρέπει να πηγαίνουν πόρτα πόρτα και να δίνουν τα εισιτήρια και όχι να πηγαίνουν στα στέκια για ρουφιανές και τρικλοποδιές.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ θα πάρει μέρος αύριο στο τουρνουά Ν. ΚΟΥΚΗΣ στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ και την Κυριακή θ΄ αντιμετωπίσει τον ΕΡΜΗΛΙΟ στο γήπεδο της Δροσιάς, για το κύπελλο Εύβοιας.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ διασκεδάζει απόψε με τον Γιώργο Μαργαρίτη, ενώ το Σάββατο θα φιλοξενήσει την δυνατή ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Οινοφύτων στο γήπεδο των Ψαχνών, ενώ την Κυριακή παίζει με την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για το κύπελλο Εύβοιας.
- Κάποιες ομάδες ψάχνουν ακόμη όχι για 18άδα, αλλά ακόμη και για 11άδα, ώστε να αγωνισθούν στο κύπελλο. Λέτε ν΄ αρχίσουν οι αναβολές αγώνων;