Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- ΠΑΟΚάρα είναι μία και μοναδική και με μοναδικό κόσμο. Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ μεγάλη ομάδα, αλλά την ψυχή των ΠΑΟΚτζήδων δεν την έχει. Μας απέκλεισαν οι Πορτογάλοι, αλλά δεν πειράζει. Ας συνεχίσει η ομάδα και βλέπουμε.
- Τι συμβαίνει στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ; Πάλι μία από τα ίδια. Κύριοι ας μη γελιόμαστε. Στο τέλος θα δούμε αν είχαμε δίκιο εμείς ή όλοι οι άλλοι.  Επανήλθε το ή εγώ ή αυτός!!! Αργότερα θα γράψουμε λεπτομέρειες.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πήρε την νίκη με αντίπαλο τον ...
ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, αλλά στην κερκίδα δεν υπήρχε ο κόσμος που θα έπρεπε και τα εισιτήρια ήταν ελάχιστα. Κρίμα!!!
- Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ έδειξε κουρασμένο μετά τον αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και έμεινε στο 0 - 0  με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, η οποία είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχε γκολ.
- Ο ΛΗΛΑΣ και ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ ήρθαν ισόπαλοι 1 - 1 στο φιλικό με τις δύο διοικήσεις να είναι στην κερκίδα στις οποίες όμως δεν υπήρχαν φίλαθλοι.
- ΔΡΟΣΙΑ - ΑΡΤΑΚΗ  0 - 1 και όλα δείχνουν πως η ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλει δουλειά ακόμη. Η ΑΡΤΑΚΗ θα πρέπει να λύσει τα εσωτερικά της προβλήματα.
- Εμείς δεν έχουμε ν΄ αποδείξουμε τίποτα, αφού "δεν τα φάγαμε μαζί". Όσοι συμμετείχαν θα χρειαστεί σύντομα να απαντήσουν και να αποδείξουν τα πάντα.