Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Ξεχνάτε εύκολα

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Οι περισσότεροι ξεχνάμε εύκολα και αυτά που γράφουμε και αυτά που λέμε.
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Γιατί να ξεχνάμε τόσο εύκολα;
Μήπως τελικά κάνουμε πως ξεχνάμε, επειδή δεν θέλουμε να παραδεχθούμε πως αυτός που τα έγραφε ή τα έλεγε είχε τελικά δίκιο;
Να θυμηθούμε τι γράφαμε στο apopsignomi και τι λέγαμε τότε στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας, τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, την ΑΕΚ Χαλκίδας, τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, την ΕΝΩΣΗ Ιστιαίας, τον κ. Στούπα, τον κ. Τσαγκάρη, τον κ. Ελευθεριάδη, τον κ. Κακαβά, τον κ. Αναγνωστάκη, τον κ. Κατσινόπουλο, τον κ. Αναγνώστου;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να θυμηθούμε....
τα όσα γράφαμε και τα όσα λέγαμε, γιατί ήταν η αλήθεια.
Δεν χαϊδέψαμε τ΄ αυτιά κανενός και δεν θα το κάνουμε και στο μέλλον.
Μας κατηγορούν, αλλά το κάνουν γιατί τους πονάει η αλήθεια και ξέρουν πως εμείς θα την γράψουμε, ακόμη και για την ομάδα που εκπροσωπούν οι χορηγοί μας. 
Λένε κάποιοι πως θα μας εγκαταλείψουν και οι χορηγοί, αφού η αλήθεια πονάει.
Δικαίωμά τους. δεν θα παρεξηγήσουμε κανέναν.
Θα διαπιστώσετε ΟΛΟΙ, πολύ σύντομα πως το apopsignomi θα είναι χορηγός στον χώρο του αθλητισμού και μάλιστα πολύ σύντομα.
Είχαμε προβλέψει το τι θα συμβεί στο χώρο της ενημέρωσης στην Εύβοια και κάναμε τα βήματα που έπρεπε, ώστε να μην σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε.
Μπορεί να μείνουμε και μόνοι μας, αλλά δεν θα μας ενοχλήσει αυτό, γιατί πάντα υπάρχει το χειρότερο.
Το ζητούμενο για μας είναι να μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα και χωρίς εξαρτήσεις και στο τέλος να έρχεται η δικαίωση και να το απολαμβάνουμε.
Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα τα δείτε όλα, αφού τίποτα δεν θα κρύψουμε.
Δεν θα ξεχάσουμε κανέναν από αυτούς που μας στήριξαν.
Δεν θα ξεχάσουμε ακόμη κι αυτούς που νόμισαν πως μας χρησιμοποίησαν, αφού ότι κάναμε το γουστάραμε και το κάναμε.
Δεν θα ξεχάσουμε ούτε κι αυτούς που μας χαρακτήρισαν "πουθενάδες", για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των συνεργατών τους, αφού εμείς "οι πουθενάδες" τους αποδείξαμε ποιοι είμαστε σε 3 περιόδους που προσπάθησαν κάτι να κάνουν με 3 διαφορετικές ομάδες και δεν τα κατάφεραν.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα μέλη της διοίκησης και το προσωπικό της ΕΠΣ Εύβοιας που ήταν πάντα δίπλα μας και είχαμε την ενημέρωση που θέλαμε.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους ανθρώπους της διαιτησίας, ακόμη κι αυτούς που μας έβριζαν, ακόμη κι αυτούς που μας έστειλαν και εξώδικα!!!! Τους εκτιμάμε περισσότερο από αυτούς που παριστάνουν τους φίλους τους.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους μόνιμους υβριστές μας οι οποίοι για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους, πάνε από κόμμα σε κόμμα και οι οποίοι προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να ελέγξουν την ΕΠΣΕ και τους διαιτητές, πάλι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Σύντομα θα διαπιστώσουν πως έπαιξαν μαζί μας και έχασαν, αφού ακόμη και στο εμπορικό κομμάτι θα χάσουν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, υπομονή και θα διαπιστώσετε τα πάντα.
Εμείς προσπαθούμε αυτά που γράφουμε να είναι η αλήθεια ή κοντά στην αλήθεια.
Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και με περισσότερο πείσμα.