Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Σήμερα αρχίζουν οι αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας. Τρεις αγώνες σήμερα και 9 αύριο. Να δούμε αν θα έχουμε εκπλήξεις σ΄ αυτούς τους πρώτους αγώνες, αφού κύπελλο χωρίς εκπλήξεις δεν λέει. Καλό ξεκίνημα και χωρίς τραυματισμούς.
- Σήμερα στο Αυλωνάρι έχουμε το τουρνουά ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ και συμμετέχουν ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ. 
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την Κυριακή στο στάδιο της Χαλκίδας θα υποδεχθεί ...
τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ σε φιλικό αγώνα με εισιτήριο 5 ευρώ για όλους. Να δούμε αν αυτή την φορά ο κόσμος θα ανταποκριθεί.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ σήμερα θα υποδεχθεί την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ σ΄ ένα ακόμη αγώνα προετοιμασίας και μετά το ξενύχτι με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Οινοφύτων ενισχύθηκε σημαντικά και έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Εύβοια.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας μετά την μεταγραφή του Βαλκάνου από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δοκιμάζει κάποιους νεαρούς από την Αθήνα και περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Πολυχρόνη ο οποίος έχει περάσει στα Γιάννινα.
- Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού θα το προσπαθήσει, αλλά είναι η αλήθεια πως έμπλεξε σε μια περιπέτεια χωρίς να υπάρχει φως στο τούνελ. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, η ομάδα να μην ακολουθήσει το μπλέξιμο των διοικούντων.