Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Ο κορονοϊός είναι εδώ και πρέπει όλοι να προσέχουμε για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την  πανδημία.
Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί και ακολουθεί τις εντολές των ειδικών επιστημόνων....
και καλά κάνει.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και πρέπει να το τηρήσουμε χωρίς δικαιολογίες.

- Την καλημέρα μας στην ΕΠΣΕ και να ξέρουν όλοι πως εμείς δεν ανήκουμε στην κατηγορία αυτών οι οποίοι απλά κουτσομπολεύουν ή απλά παίρνουν τις όποιες διαρροές και ως παπαγαλάκια τις διαλαλούν δεξιά και αριστερά. Εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση και περιμέναμε και την ξεκάθαρη θέση και του προέδρου κυρίου Γιάαννη Ρέτσα.

- Κυκλοφόρησε στην πιάτσα πως η εξέλιξη θα μας διαψεύσει και σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις από την ΕΠΣΕ. Με τις ανακοινώσεις θα λένε πως όλα είναι καλά και πως το ΔΣ είναι μια γροθιά και πως εμείς θέλουμε το κακό του ποδοσφαίρου!!!!! Εμείς επιμένουμε στις απόψεις μας κι έχουμε και τα στοιχεία για να τις στηρίξουμε, αλλά είμαστε και έτοιμοι να χειροκροτήσουμε και αυτούς που θα κάνουν στροφή και θα σταματήσουν να δίνουν τροφή στα παπαγαλάκια και στους νοσταλγούς της παράγκας. Μέχρι όμως να δούμε ανακοινώσεις εμείς συνεχίζουμε.

- Θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, αλλά τα μέτρα μέτρα και ένα από αυτά θα είναι όλοι οι αγώνες να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Υπάρχει σκέψη στην ΕΠΟ για το γυναικείο ποδόσφαιρο και ειδικά για την Α΄ Κατηγορία. Βλέπουν με καλό μάτι να διακόψουν εδώ το πρωτάθλημα και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, ώστε στο πρωτάθλημα της περιόδου 2020 - 2021 η Α΄ Κατηγορία να έχει 16 ομάδες.

- Κάνουν καλά την δουλειά τους οι δήμαρχοι οι οποίοι έχουν ήδη κρούσματα κορονοϊού στα όρια του δήμου τους. Αυτό λένε τα παπαγαλάκια τους, τα οποία όμως λένε τα χειρότερα για τους δημάρχους άλλων περιοχών στις οποίες δεν υπάρχει κρούσμα. Σσς πήρανε χαμπάρι ρεεεεεεε.