Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Χθες ήταν πρωταπριλιά και είπαμε να τηρήσουμε το έθιμο. ΄Ετσι οδηγήσαμε σε παραίτηση του αντιδημάρχου κυρίου Βασίλη Γουρνή από την παράταξη της κυρίας Βάκα και από την θέση αντιδημάρχου και προσχώρηση στην παράταξη του κυρίου Καθαροσπόρη. Αυτό λογικό ήταν να μην το ....
πιστέψει κανείς και ειδικά αυτοί που γνωρίζουν τον κύριο Γουρνή. Βασίλη καλή δύναμη και καλό μήνα.

- Ο Φάνης Σπανός ούτε ως αστείο δεν θα πήγαινε σε υποδοχή των υβριστών του και μάλιστα με λουλούδια. Το ραντεβού είναι στα δικαστήρια όπου ως συνήθως οι υβριστές ζητούν συγνώμη  για ν΄ αποφύγουν τις ποινές.

- Εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανέναν και δεν μισούμε κανέναν. Αν κάποιος λέει την αλήθεια, δεν έχουμε κανέναν λόγο να τον κατηγορήσουμε επειδή δεν την έλεγε πριν. Εμείς δεν υπήρξαμε φίλοι κανενός στην ΕΠΣΕ, δεν κάναμε κωλοτούμπες, δεν πηγαίναμε μια από εδώ και μια από εκεί, δεν ήμασταν με κανέναν σε τραπεζώματα και δεν ζητήσαμε να μας τιμήσει κανείς.  Εμείς πονάμε πολλούς με τις αλήθειες που γράφουμε, αλλά δεν λέμε άλλα μπροστά τους και άλλα πίσω τους. Λίγοι υπομονή και ο πόνος θα μεγαλώσει.

- Σεβόμαστε τον αγώνα του κάθε δημάρχου απέναντι στον κορονοϊό και σε καμία περίπτωση δεν θα ζητούσαμε από τον κύριο Ψαθά να πάρει θέση απέναντι σε θέματα της ΕΠΣΕ. Ξέρουμε τις θέσεις του και ξέρουμε πως δεν θα τις αλλάξει. Όταν θα έρθει η ώρα θα πάρει θέση και μάλιστα πιστεύουμε πως στο μέλλον θα βρεθεί και πάλι στο ΔΣ της ΕΠΣΕ.