Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο κι να είσθε καλά στην υγεία σας.  Δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό από την υγεία και θα πρέπει να προσπαθούμε και να φροντίζουμε γι΄ αυτή, αφού το κράτος όλα τα χρόνια δεν φρόντιζε ποτέ για ....
την παροχή υγείας και όλοι γνωρίζουμε πως αν δεν έχεις χρήματα, μόνο ο Θεός μπορεί να σε προσέχει. 

- Ακούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και τα άλλα κόμματα να μιλούν για δημόσια υγεία και τέτοια κουφά. Θα διαπιστώσετε όμως πως όλοι τους, όταν έχουν προβλήματα υγείας πηγαίνουν σε ιδιωτικές μονάδες υγείας. Είχαμε γράψει και στο παρελθόν για το θέμα. Να υπάρχουν ιδιωτικές μονάδες υγείας και οι μονάδες δημόσιας υγείας, αλλά ο ασθενής να έχει το δικαίωμα επιλογής χωρίς να πληρώνει. Όταν για να κάνεις μία εξέταση και σε παραπέμπουν σε ιδιωτικά εργαστήρια, για ποια δημόσια υγεία μιλάμε; Δωρεάν παροχές υγείας για κάθε πολίτη  και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα υγείας. Ο πολίτης πληρώνει μια ζωή για να έχει παροχές και πρέπει να τις έχει.

- Σάββατο σήμερα κι όλα θα ήταν διαφορετικά, αν είχαμε αγώνες ποδοσφαίρου και η κάθε ομάδα είχε μια άλλη ως αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο παίζουν 11 εναντίον 11 και όταν έχουμε μια αποβολή, συνηθίζουμε να λέμε πως η ομάδα που συνεχίζει με παίκτη παραπάνω, έχει αριθμητικό πλεονέκτημα. Ποδοσφαιρικό αγώνα δεν έχουμε, αλλά έχουμε τον αγώνα κατά του κορονοϊού. Όλοι εναντίον του κορονοϊού και εδώ δεν μετράει το αριθμητικό πλεονέκτημα και ο αγώνας είναι χωρίς διαιτητές και χωρίς κανονισμούς. Αυτός ο αόρατος τύπος παίζει βρώμικα και κανείς δεν τον σταματά. Να τον περιορίσουμε λένε όλοι. 

- Δεν θα μας πούνε ποτέ, πόσο θα κοστίσει στην ανθρωπότητα, αυτός ο καριόλης αόρατος εχθρός. Θα πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι, θα κυκλοφορήσουν φάρμακα και εμβόλια, θα πέσουν εκατομμύρια ευρώ για έρευνες και άλλα σχετικά και οι άνθρωποι δεν θα πάψουν ποτέ να ζούνε με τον φόβο.  Αλήθεια γιατί κάθε χρόνο κάτι θα βρεθεί και πάλι θα τρέχουμε;

- Την καλημέρα μας στην ΕΠΣΕ η οποία είναι σε καραντίνα και δεν λειτουργεί ούτε με προσωπικό ασφαλείας και δεν ξέρουμε αν αυτό είναι σωστό. Θέλουμε να πιστεύουμε πως όταν θα τελειώσουμε με τον κορονοϊό, οι διοικούντες την ΕΠΣΕ και η Πειθαρχική Επιτροπή δεν θα έχουν ξεχάσει τις υποχρεώσεις που έχουν.