Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Αλέξανδρος Θεοδώρου

Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει ολόκληρη την ανθρωπότητα, χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά και όλοι μας "μένουμε στο σπίτι" για να προφυλαχθούμε. Ευτυχώς στο Δήμο μας δεν έχει φτάσει ο ιός και ελπίζουμε ότι έτσι θα είναι μέχρι τέλους. Αυτό οφείλεται ασφαλώς στην πειθαρχία που δείχνουμε όλοι στην τήρηση των μέτρων προφύλαξης και πρέπει να συνεχίσουμε.
Δεν θα ήταν όμως αρκετό αυτό αν δεν υπήρχαν κάποιοι συμπολίτες μας, που δεν μένουν στο σπίτι, γιατί το καθήκον και η συνείδησή τους δεν τους το....
επιτρέπουν. Είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ του Δήμου μας.
Αν το καθήκον των γιατρών είναι να φροντίζουν για τη θεραπεία όσων αρρωσταίνουν, οι άνθρωποι της καθαριότητας πρέπει να φροντίζουν για να μην αρρωσταίνουμε. Και στο Δήμο μας το κάνουν, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, με μεγάλη επιτυχία.
Για αυτή την προσφορά τους διαχρονικά και ιδιαίτερα σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε θέλω να τους εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας και να τους ζητήσω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση τη δουλειά τους, παίρνοντας φυσικά και όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και της δικής τους υγείας.
Και να είναι βέβαιοι ότι ούτε ο Δήμος ούτε οι συμπολίτες μας θα ξεχάσουν αυτή την προσφορά τους.

Αντιδήμαρχος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου
Αλέξανδρος Ι. Θεοδώρου