Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

.....σουτάκια

- Καλό είναι να μην ξεχνάμε το χθες, αλλά ας μιλήσουμε και λίγο για το σήμερα και το αύριο του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου. Το χθες υπήρχε γιατί κάποιοι το δημιούργησαν, το οργάνωσαν και το ανέπτυξαν. Σήμερα τι κάνουμε για να υπάρξει αύριο στο...
Ευβοϊκό ποδόσφαιρο;

- Να μην ξεχνάει κανείς πως τα τελευταία 10 χρόνια άλλαξαν πολλά στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι της ενημέρωσης έδωσαν μάχη για να μπορούν να υπάρχουν στο χώρο και να ενημερώνουν τους φίλους του ποδοσφαίρου για όλα και για όλους. Αυτά δυστυχώς τελείωσαν και περάσαμε σε μια ενημέρωση κατευθυνόμενη, αφού βρέθηκαν στο χώρο. αυτοί οι οποίοι συνοδεύουν την πληροφορία με την επαγγελματική κάρτα του κάθε παράγοντα.

- Τώρα δεν υπάρχουν πλέον οι αντιπαραθέσεις, αλλά μόνο οι δηλώσεις. Τώρα δεν υπάρχει το σχόλιο, αλλά μόνο η περιγραφή. Τώρα δεν υπάρχει η κριτική, αλλά οι δημόσιες σχέσεις. Τώρα δεν υπάρχει η άποψη, αλλά η καταγραφή αυτών που θέλει ο παράγοντας.

- Δεν χρειάζεται να ψάξουμε αποδείξεις για όλα αυτά. Ρίξτε μι ματιά,"στα διαζύγια και στους γάμους" των ανθρώπων της ενημέρωσης. Αλλάζουν οι παρέες, αλλάζουν οι συνεργασίες και το φτύσιμο του ενός προς τον άλλον, πάει σύννεφο. Αλλάζουν και τα δεδομένα στο χώρο αυτών που διοικούν το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. Τα ίδια και χειρότερα και εκεί. Κάποιος τους προμήθευσε φτυάρια και άρχισαν "να θάβουν" ο ένας τον άλλον.

- Για όποιους έχουν παράπονα, δεν έχουμε να γράψουμε κάτι. Το επόμενο διάστημα θα δούνε πολλά το φως της δημοσιότητας και θα τα γράφουν όλοι. Απλά να μην ξεχάσουν πως το apopsignomi τα είχε γράψει πολύ νωρίς.