Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγείας. Καλό μήνα να έχετε και να προσέχετε. Σήμερα θα είναι πολλοί αυτοί που θα σας πούνε διάφορα ψέματα, αφού το επιβάλλει το έθιμο, αλλά ας γελάσουμε και λιγάκι....
και δεν πρέπει να χάνουμε την ψυχραιμία μας.

-  Ο Περιφερειάρχης κύριος Φάνης Σπανός σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι σήμερα στο μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για να υποδεχθεί έναν προϊστάμενο, ο οποίος θα πάει ν΄ αναλάβει καθήκοντα έχοντας στο πλευρό του γνωστό ραδιοφωνατζή. Λένε πως ο κύριος Σπανός θα υποδεχθεί τους δύο κυρίους στην μεταλλική γέφυρα που συνδέει το πάρκινγκ με το μέγαρο!!!

- Είμαστε σε αναμονή για μια ανακοίνωση από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ώστε οι διοικούντες ναα ενημερώσουν τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου για όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από εμάς. Οι πληροφορίες μας λένε πως θα διαψεύσουν τα πάντα και φυσικά θα πούνε πως όλα όσα γράψαμε ανήκουν στην φαντασία μας. Εμείς επιμένουμε και  λέμε πως γράφουμε μόνο αλήθειες και η μόνη ανακοίνωση που θα μας σταματήσει, είναι αυτή που θα λέει πως τα παπαγαλάκια και οι νοσταλγοί της παράγκας, δημιούργησαν θέματα μεταξύ των μελών της νυν διοίκησης, αλλά και των πρώην διοικήσεων και πως ότι σωστό ή λάθος έγινε, το έκαναν όλοι μαζί.

- Όλα πάνε καλά με την υγεία του Γραμματέα της ΕΠΣΕ κυρίου Γιώργου Πίσχινα, ο οποίος ξεπέρασε τα δύσκολα και την φροντίδα του έχει αναλάβει η σύζυγός του η οποία τον κρατάει μακριά από παϊδάκια και διάφορα κρεατικά.....!! Από μακριά ο Γιώργος θα βλέπει το αλάτι και θα τρώει σωστά και υγιεινά.

- Ας μη γελιόμαστε. Αν γίνει έλεγχος θα διαπιστωθεί πως ο καθένας μας ασυνείδητος, είναι έξω από το σπίτι του 6 - 8 ώρες καθημερινά!!! Ώρες για το σούπερ μάρκετ, ώρες για τράπεζες, ώρες για σωματική άσκηση, ώρες για το σκύλο μας κλπ.  Εκεί στο 13033 θα πρέπει να μπει και ένα όριο.