Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, για να έχουμε την υγειά μας. Ας αρχίσουμε σιγά σιγά να θυμόμαστε τις βαθμολογίες και τις επόμενες αγωνιστικές στα τοπικά πρωταθλήματα και όχι μόνο, αφού μετά το Πάσχα, αν ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ θα επανέλθουμε....
σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

- Έβγαλαν γλώσσα τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν να τσαλακώσουν την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη, αλλά δεν τους βγαίνει τίποτα, αφού η Ελλάδα τα πάει καλύτερα από κάθε άλλη χώρα. Φυσικά οι Συριζαίοι λένε πάλι αυτά που έλεγαν το 2014 και τα πληρώσαμε από το 2015 μέχρι το 2019 οι Έλληνες για να περάσουν καλά οι μπαχαλάκηδες.  Αυτή την φορά οι Έλληνες δεν θα φάνε σανό, γιατί δοκίμασαν και δεν τους άρεσε.

- Φυσικά και δεν είχαμε καμία απάντηση από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κύριο Ρέτσα και αυτό γνωρίζαμε πως θα συμβεί, αφού δεν υπάρχει απάντηση στα όσα αναφέρουμε και δεν υπάρχει και διάψευση, αφού γράφουμε αλήθειες.

-  Εμείς συνεχίζουμε, γιατί τα παπαγαλάκια σταματημό δεν έχουν, όπως και οι νοσταλγοί της παράγκας, οι οποίοι και καθοδηγούν τα παπαγαλάκια. Δεν δεχόμαστε όλοι αυτοί να ρίχνουν δηλητήριο σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανεβάσει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Θα δεχόμασταν τα πάντα, αρκεί να τα έλεγαν επίσημα και με στοιχεία. Το ξαναγράφουμε. Είμαστε με την αλήθεια και όχι με τους δήθεν και αυτούς που ξαφνικά για κάποιους λόγους ξέχασαν αυτούς που τους βοήθησαν.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς θα γράφουμε αλήθειες και στο τέλος αυτές οι αλήθειες θα κερδίσουν. Εμείς δεν αλλάζουμε άποψη για κανένα μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Θα δούμε λοιπόν αν τα μέλη το έριξαν στις κωλοτούμπες και το αλληλοφάγωμα