Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Σχεδόν 25 μερούλες μείνανε, για να τελειώσουν και οι διακοπές όσων πήγαν και να μπούνε πάλι τα κεφάλια μέσα. Τον Σεπτέμβριο ανοίγουν τα σχολεία, αρχίζουν τα πρωταθλήματα, θα έχουμε χτίσει τείχος ανοσίας αφού θα έχουμε κάνει τα εμβόλια όλες και όλοι και όλα θα πάνε μια χαρά. Φυσικά να περιμένουμε λιγάκι ακόμη, μήπως και ζητήσει εκλογές ο Αλέξης και τις κάνει ο Κυριάκος, για να γελάσει κάθε πικραμένος.... Οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν θέλουν με τίποτα εκλογές, γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα, αλλά δεν θέλει και η Φώφη γιατί δεν θέλει να πάει στις ....εσωκομματικές με μία ακόμη ήττα στις Εθνικές!!!! Όπως κι αν πάνε τα πράγματα πάντως η ουσία είναι μία. Κυβέρνηση θα είναι η ΝΔ και πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης και βουλευτής της Εύβοιας θα είναι στην κυβέρνηση...

- Ο Μητσοτάκης φταίει που δεν είχαν χρήματα χορηγούς και άλλα οι αθλητές; Από πότε πληρώνει ο πρωθυπουργός τις προπονήσεις των αθλητών; Καλή η πλάκα των Συριζαίων και όχι μόνο, αλλά καλό είναι να λέμε και κάτι σοβαρό. Οι Σύλλογοι και οι ομοσπονδίες τους έχουν την ευθύνη και μόνο αυτοί. Ξέρετε πως για να πάρει ένας αθλητής μέρος σε αγώνες ας πούμε στίβου, δεν μπορεί να έχει δικό του χορηγό ή του συλλόγου, αλλά μόνο τους χορηγούς του ΣΕΓΑΣ; Ας προσέχουν λοιπόν όλοι και να μην γράφουν μαλακίες.

- Θα καλέσει τα στελέχη της παράταξής του ο κ. Παγώνης και θα ζητήσει να ξεκαθαρίσουν όλες και όλοι την θέση τους, σε ότι έχει να κάνει με τις Δημοτικές Εκλογές του 2023 και ο ίδιος θα δηλώσει πως συνεχίζει και θα είναι υποψήφιος. Να δούμε πόσα από τα στελέχη θα πάνε και πόσα θα επιλέξουν την αποχή με κάποια δικαιολογία.

- Για να μην έχουν όμως καμία δικαιολογία, ο κ. Παγώνης θα προχωρήσει σε κυλιόμενες προσκλήσεις για συνάντηση, οπότε δεν θα βρούνε τόσες δικαιολογίες. Στην 3η και στην 4η φορά ο κ. Παγώνης θα προχωρήσει σε πρόσκληση προς νέα στελέχη που θα ήθελαν να είναι στο ψηφοδέλτιο. Έμπαινε Χρήστο, έμπαινε.

- Πόσες ομάδες είπατε πως δήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Α΄ &  Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας; Καλά όλα έχουν αθλητική αναγνώριση; Είναι νόμιμη η δήλωση συμμετοχής; Τι θα γίνει αν δεν αλλάξει γνώμη ο Αυγενάκης;