Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε, αλλά να προσέχετε την υγεία σας και να μην αδιαφορείτε. Προσέχουμε για να έχουμε την υγεία μας και το γράφουμε εμείς που τελευταία δεν την προσέξαμε και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Ελπίζουμε εσείς να προσέξετε λίγο περισσότερο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από την υγεία.  Λένε πως αν εκλεγεί βουλευτής η κυρία Σοφία θα μας λύσει όλα τα προβλήματα, ακόμη και της υγείας!!! Λένε πως αν είναι υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Χρήστος Παγώνης και αν εκλεγεί τότε θα έχει να λέει πως όσα έργα γίνουν στον... Δήμο Χαλκιδέων μέχρι το 2060 θα είναι όλα δικά του έργα!!!! Γιατί όμως να δίνουμε σημασία στον κάθε υποψήφιο και όχι στην υγεία μας;


- Την καλημέρα μας και στον παππού - πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου ο οποίος από χθες είναι παππούς αφού ήρθε στην ζωή το πρώτο του εγγονάκι και είναι και κορίτσαρος. Ο πρόεδρος έχει 4 αγόρια και καιρός ήταν να μπαίνουν στην ζωή του και κορίτσια. Να σας ζήσει πρόεδρε και να είναι καλότυχη. 

- Είχαμε φιλικό την ΕΡΕΤΡΙΑΣ με τον ΜΙΑΟΥΛΗ Φύλλων και στο οποίο οι μικροί και των δύο ομάδων, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Να συγχαρούμε και τις δύο ομάδες οι οποίες ρίχνουν το βάρος στα μικρά παιδιά και να ευχηθούμε να έχουν καλή πορεία στα πρωταθλήματα.

- Δεν ξέρουμε τι αποφάσισε αν αποφάσισε το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας για το θέμα με την αποχώρηση της ομάδας της Σκεπαστής, αλλά καλό θα ήταν να αντικατασταθεί η ομάδα, ώστε να έχουμε 16 ομάδες στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.


- Ποιος είναι ο πρώτος φίλαθλος που θα πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ; Φυσικά και είναι ο κ. Μιχάλης Ράππος ο οποίος είναι φανατικός με την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟ. Μιχάλη εμείς είμαστε με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και πιστεύουμε πως είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση. Ο προπονητής του ΑΟΝΑ θα μελετήσει το παιχνίδι του αντιπάλου και θα μπλοκάρει τα ατού της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Μετά τον αγώνα πάντως θα μας αναλύσει και το σύστημα με το οποίο έπαιξε ο ΑΟΝΑ. Αν αποκλεισθεί η ομάδα της Αρτάκης, τότε μάλλον θα φταίνει οι ποδοσφαιριστές, που δεν θα έχουν καταλάβει το σύστημα.

- Έχει κάθε λόγο ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ να θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως θα τα καταφέρει. Κύριοι, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ και να μην επαναληφθούν τα όσα κάνατε την χρονιά που πέρασε. Εμείς δεν ξεχνάμε τίποτα, γιατί δεν επανορθώσατε. Σας τα είχαμε γράψει και απαντήσατε με ύβρεις και βλακείες. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, αλλά δεν βρήκατε την δύναμη να ζητήσετε συγνώμη. Το πλήρωσε χοντρά "ο Αγιος Δημήτριος" μεγάλη η χάρη του, αλλά τα χρήματα πήγαν στον ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) και από εκεί στον ΧΥΤΑ της Χαλκίδας!!!!! 

- Άρχισαν τα όργανα σε ομάδα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, αφού ο προπονητής το ξεκαθάρισε και είπε στους ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν τα όσα ήξεραν, γιατί αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα και πως θα τους στείλει κερκίδα!!!!!! Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να δυσανασχετούν  και η λύση είναι μία. Ή θα έχουμε αλλαγή προπονητή ή θ΄ αρχίσει το φύγε εσύ, έλα εσύ με τους ποδοσφαιριστές......

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ αυτή την στιγμή είναι η ομάδα η οποία πατάει σε γερές βάσεις σε διοικητικό, προπονητικό και σε επίπεδο ποδοσφαιριστών. Στην ομάδα του Αλιβερίου κάνουν συστηματική δουλειά και έχουν ηρεμία. Με Κατσινόπουλο στο τιμόνι και Ντόβολη στην θέση του προπονητή, αυτή η ομάδα είναι στα φαβορί κι αν την βοηθήσει κι ο κόσμος, τότε μπορεί να πετύχει πολλά.

- Όταν είσαι πρόεδρος και λες την μισή αλήθεια ή μόνο ψέματα, δεν θα σε πιστέψει κανείς.  Στο τέλος θα καταλήξεις να είσαι όχι πρόεδρος, αλλά πρόεδρος προπονητής. Δεν θα γράψουμε περισσότερα και πιστεύουμε πως ο προπονητής σου δεν άλλαξε τις αρχές του και τις οποίες στηρίξαμε. Υπάρχει και η αλήθεια και κάποια στιγμή θα την γράψουμε και θα σε πονέσει.