Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο μας δίνει καθημερινά αφορμές για σχόλια και συζητήσεις, αφού αυτοί που το διοικούν, έχουν χάσει γενικώς την μπάλα. Προσπαθούν να έχουν θέσεις στην ΕΠΟ στις ΕΠΣ και κυριολεκτικά έχουν γραμμένα στα παλιά τους τα παπούτσια τα ερασιτεχνικά σωματεία. Βγαίνει τώρα ο κ. Μπαλτάκος και ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει πως γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τον νόμο Αυγενάκη. Κύριε Μπαλτάκο, πρέπει να ξέρουμε όλοι πως τα σωματεία τα ερασιτεχνικά είχαν πολλά χρόνια να πάρουν χρήματα από.....το κράτος και με αυτή την κυβέρνηση και υπουργό τον Αυγενάκη πήρανε. 

- Τα γήπεδα ποδοσφαίρου που δηλώνουν οι ομάδες, δεν είναι της ΕΠΟ, αλλά των Δήμων, οι οποίοι για να τα συντηρούν παίρνουν χρήματα από το κράτος. Πως λοιπόν λέτε αυτά που λέτε; Σε ποια γήπεδα θα διεξαχθούν οι αγώνες και οι προπονήσεις των ομάδων; Δεν είσθε κυβέρνηση, δεν είσθε το κράτος κύριε Μπαλτάκο και θα δείτε σύντομα πως κανένας ΚΑΠ δεν είναι πάνω από τους νόμους. Φτιάξτε δικά σας γήπεδα, δώστε εσείς χρήματα στα σωματεία και κάντε ότι θέλετε.

- Την καλημέρα μας και στους φίλους που ανησυχούν, αλλά δεν έχουμε κάτι νεότερο να τους πούμε. Μέχρι το τέλος του μήνα ίσως κάτι να έχει προκύψει. Κάνουμε τον σταυρό μας και περιμένουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. 

- Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να γράφουμε την άποψή μας για την όποια δημοτική αρχή και την κάθε αντιπολίτευση. Αρέσει δεν αρέσει η άποψή μας εμείς θα την γράφουμε γιατί οι δήθεν δεν μας αρέσουν. Εμείς δεν τρέχουμε εκεί που έχει κόσμο για να βγάζουμε φωτογραφίες. Εμείς θέλουμε η κάθε δημοτική αρχή και η κάθε αντιπολίτευση να καλεί τον κόσμο στις γειτονιές και να του μιλά για τα προβλήματα. 

- Κι ο κύριος Δημήτρης Θωμάς αντιπολίτευση είναι, στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου αλλά πάει σε τακτά διαστήματα στις κοινότητες και συζητά δημόσια με τους κατοίκους, τα προβλήματα που υπάρχουν. Το να πας στην εκκλησία ενός χωριού και να μας λες πως είσαι εκεί, δεν σημαίνει τίποτα. Πήγες εκδρομούλα, πήγες για να σε δούνε, αλλά δεν βοήθησες σε κάτι.

- Θα μπούμε σε προεκλογική περίοδο, αφού τον Οκτώβριο του 2023 έχουμε δημοτικές εκλογές και θα δείτε πως κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, δεν θα μπορέσουν να έχουν ψηφοδέλτιο και θα ξεχάσουν τα όσα έλεγαν. Εμείς δεν θα τα ξεχάσουμε και ιδιαίτερα για τις κυρίες που έφτασαν στην χυδαιότητα.  

- Εκεί στην ΕΠΟ έχουν παράπονα, αφού οι ΕΠΣ δεν προχωρούν στην έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών με το νέο σύστημα και ελάχιστες προχωρούν την διαδικασία. Μέσα στις ελάχιστες και η ΕΠΣ Εύβοιας, η οποία δεν λέει ποτέ ΟΧΙ στις εντολές της ΕΠΟ!!!

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα βρει σωτηρία από κανέναν υποψήφιο βουλευτή και να σταματήσει αυτή η καραμέλα. Όλες και όλοι οι υποψήφιοι έχουν τους χορηγούς τους, για τον προεκλογικό τους αγώνα και κανείς δεν θα μειώσει την δική του τσέπη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Να μην γράφουμε και να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.

- Ακούμε τα όσα λένε τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ελπίδα. Η δική μας άποψη είναι γνωστή και την ξέρει και ο κ. Αυλωνίτης. Την Δευτέρα 15 δελτία ποδοσφαιριστών να κατατεθούν  με τις ελευθέρες τους και να ανήκουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση της ομάδας και μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, να έρθουν στην ομάδα και κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές, αν συγκεντρωθούν χρήματα.

- Αν αυτή η επιτροπή πάει την Δευτέρα ν΄ αρχίσει προετοιμασία, χωρίς ούτε ένα δελτίο ποδοσφαιριστή, τότε τα μέλη της θα εκτεθούν, γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος και ο οποίος δύσκολα θα αναπληρωθεί. Η ομάδα θα δηλωθεί για να έχει συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική και αυτό απαιτεί και κάποια έξοδα. Δεν θα πρέπει αυτοί οι οποίοι λένε πως τρέχουν και τις διαδικασίες, να αρχίσουν και να πληρώνουν και τα έξοδα;

- Εμείς δεν έχουμε επικοινωνία με κανέναν. Δεν μας ενδιαφέρει το τι λένε κάποια μέλη της Επιτροπής ή της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Στο τέλος όλοι θα κριθούν από το αποτέλεσμα. Να ξέρουν πάντως πως εμείς θα γράψουμε αλήθειες με αρχή, μέση και τέλος και φυσικά θα γράψουμε πως κάποιοι είχαν και εντολές επίθεσης σε πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς αντιπάλους.