Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να ξεκινήσουμε με μια ανακοίνωση που διαβάσαμε, αν και σ΄ εμάς δεν έφτασε ποτέ, από την Επιτροπή Σωτηρίας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, η οποία δημιουργήθηκε μετά από πρωτοβουλία του κυρίου Αντώνη Αυλωνίτη και ενημερώνουν πως η ομάδα αρχίζει προετοιμασία την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022. Κύριοι ξεκινάτε λάθος και ευχόμαστε να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Για να ξεκινήσει μια ομάδα προετοιμασία, να έχει ποδοσφαιριστές και προπονητή, θα πρέπει.... πρώτα απ΄ όλα να έχει νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση. Αν είχε την ανακοίνωση θα την υπέγραφε η διοίκηση.

- Ας υποθέσουμε πως η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία. Υπάρχουν δελτία ποδοσφαιριστών στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Υπάρχουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, προπονητή κλπ; Αν υπάρχουν ποιος τις υπέγραψε; Σε ποιο γήπεδο θα ξεκινήσουν την προετοιμασία και ποιος θα το ζητήσει από τον ΔΟΑΠΠΕΧ; Η διοίκηση δεν θα το κάνει; Σήμερα είναι Πέμπτη και δεν ξέρουμε αν η διοίκηση έστειλε αίτημα στον ΔΟΑΠΠΕΧ. Θα το κάνει;

- Τελικά υπάρχει συνεργασία διοίκησης και Επιτροπής;;; Συνυπάρχουν και ότι κάνουν το κάνουν με σύμφωνη γνώμη όλων; Υπάρχουν θεματάκια κύριοι και μάλιστα σοβαρά. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για το οτιδήποτε συμβεί στην προετοιμασία;

- Για να κλείσουμε εδώ το θέμα, εμείς καλούμε την διοίκηση να πάρει επίσημα θέση με μια ανακοίνωση, γιατί τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά. Ο πρόεδρος κύριος Καρλατήρας, ο κ. Πικραμένος και τα υπόλοιπα μέλη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν την θέση τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.

- Ο αγαπητός κύριος Αντώνης Αυλωνίτης και οι υπόλοιποι θα πρέπει να ζητήσουν Γενική Συνέλευση και να καταθέσουν διοικητική πρόταση, ώστε η νέα διοίκηση να προχωρήσει όλα τα θέματα. Χωρίς διοίκηση όλα θα είναι μύθος.

- Δεν έχουμε καμία διάθεση να μπούμε στην διαδικασία να απαντάμε σε μηνύματα υποψηφίων βουλευτών ή αυτοδιοικητικών. Εμείς γράφουμε δημόσια τις απόψεις μας και όποιος θέλει να απαντήσει, ας στείλει ένα δελτίο τύπου και ευχαρίστως να το δημοσιοποιήσουμε. Με προσωπικά μηνύματα και με την υπόδειξη να μην τα δημοσιοποιήσουμε, δεν υπάρχει απάντηση. Αυτά μπορούν να τα κάνουν με τους κολλητούς και τις κολλητές τους, οι οποίοι είναι και αμειβόμενοι. Εμείς δεν είμαστε υπάλληλοί τους.

- Ενδέχεται λένε να ανέβουν τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ στην Α΄ Κατηγορία Εύβοιας, αφού η ΣΚΕΠΑΣΤΗ απέσυρε την συμμετοχή της. Εμείς ακούσαμε πως οι της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ συζητούσαν με την ΛΙΜΝΗ για να συνεργαστούν και να κατέβουν. Αν πάντως η ΕΠΣΕ αποφασίσει ν΄ ανέβουν τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ η ομάδα είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο, αφού διαθέτει έμπειρο και καλό προπονητή τον κ. Ακριτίδη και έχει και διοίκηση η οποία φροντίζει για τα πάντα.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων κάποιος πρέπει να σπάσει αυγά με αυτούς που κάνουν ότι μπορούν, ώστε οι Δημότες να μην έχουν καλή εικόνα για τον Δήμο και την Δημοτική Αρχή. Προσφέρει υπηρεσίες στο Δήμο, όποιος είναι εκεί και όχι αυτοί που "κόβουν βόλτες" ή πάνε στα καφενεία ή είναι στο σπιτάκι τους ή στην παραλία για τσιπουράκια.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα, θα πρέπει να ζητήσει ενημέρωση και να απαιτήσει καθημερινή αναφορά από κάθε αρμόδιο, είτε αυτός είναι αντιδήμαρχος, είτε προϊστάμενος. Οι δημότες έχουν απαιτήσεις και η δημοτική αρχή υποχρεώσεις. Αν αυτό δεν γίνει, εμείς που πιστεύουμε σ΄ αυτή την δημοτική αρχή, θα προχωρήσουμε σε ρεπορτάζ κι όποιος αντέξει.