Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα  και να είσθε πάντα καλά στην υγεία σας. Όσοι πήγατε διακοπές, σιγά σιγά να το πάρετε απόφαση, πως πρέπει να επιστρέψετε στην βάση σας, γιατί το Καλοκαιράκι σε λίγες μέρες, θα πάρει την απόφαση να μας αφήσει και να δώσει την ευκαιρία στο Φθινόπωρο να πάρει την θέση του. Σχολεία, φροντιστήρια, αλλά και αθλητισμός και πάλι.... στο προσκήνιο, με ή χωρίς προβλήματα.

- Πέρασε και το 3ήμερο της Παναγιάς και να έχετε πάντα την βοήθειά της. Εμείς το Σαββατοκύριακο ζήσαμε την περιπέτειά μας, αφού είχαμε προβλήματα με το αυτοκίνητο και τα οποία ακόμη δεν έχουμε ξεπεράσει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια έναν άνθρωπο ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ, ώστε να μην ταλαιπωρηθούμε περισσότερο, αφού μας φιλοξένησε το βράδυ του Σαββάτου και πραγματικά περάσαμε όμορφα. Ο ίδιος φρόντισε και από την παραλία της Αγίας Άννας μας έφερε στο σπίτι μας. Αυτός ήταν ο κ. Μίλτος Καρατζάς ο πρωταθλητής προπονητής με τον ΝΗΛΕΑ Νεοχωρίου και ο οποίος έχει αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα των Νέων Στύρων. Κύριε Μίλτο σ΄ ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ, μέσα από την καρδιά μας.

- Στον μόνο Δήμο για τον οποίο δεν έχουμε ακόμη επίσημες δηλώσεις σχετικά με τις επίσημες υποψηφιότητες δημάρχων, είναι ο Δήμος Χαλκιδέων. Φυσικά ο κ. Παγώνης και Καθαροσπόρης, έχουν πει πως θα είναι υποψήφιοι, αλλά έχουν πει και πως συζητούν και για συνεργασίες!!!!!

- Κυκλοφόρησε το σενάριο να είναι πολλοί οι υποψήφιοι δήμαρχοι την πρώτη Κυριακή, ώστε να μην κερδίσει η δήμαρχος κυρία Βάκα από την Α΄ Κυριακή και να το παλέψουν όλοι μαζί την Β΄ Κυριακή!!!! Κύριοι, αυτό το σενάριο δεν θα βρει ανταπόκριση στους δημότες, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση, δεν είναι μαγαζάκι το οποίο θα εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα. Θα σας θυμίσουμε πως στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές, την Β΄ Κυριακή η Βάκα είχε όλους τους δημότες με το μέρος της, ενώ είχε αντίπαλο τον κ. Παγώνη και δεν είχε σύμμαχο τον κ. Καθαροσπόρη.

- Οι δημότες δεν είναι πρόβατα να τα έχετε στο μαντρί και να τα πηγαίνετε όπου θέλετε εσείς. Δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις σας και δεν θα σας στηρίξουν. Οι Δημότες θέλουν ως δημοτική Αρχή, ανθρώπους οι οποίοι να μην θέλουν την καρέκλα και να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και γι΄ αυτό θα σας μαυρίσουν αν πάτε στις εκλογές με σενάρια μίσους.

- Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει ότι μπορεί να βάλει φρένο στο ΠΑΣΟΚ και τον Ανδουλάκη και οι λόγοι είναι γνωστοί. Μόνο αν διαλύσει το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να ανεβάσει λίγο το ποσοστό του και αυτό έχει ως στόχο. Ο κ. Ανδρουλάκης θα δούμε αν αντέξει σ΄ αυτή την πίεση κι αν θα σταματήσει να παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ. Τα σενάρια περί Αριστεράς και Δεξιάς έρχονται από το παρελθόν και οι πολίτες δεν τα λαμβάνουν υπ΄ όψιν τους. Είναι ξεπερασμένα συνθήματα αυτά και απλά ο Αλέξης δεν έχει επιχειρήματα και προσπαθεί πάλι να δημιουργήσει αριστερό προφίλ.

- Στην Εύβοια πάντως το ΠΑΣΟΚ, θα πάει καλά αφού και τα πρόσωπα που ακούμε πως θα είναι υποψήφιοι βουλευτές, θα πάνε καλά, γιατί έχουν επαφή με τους πολίτες και φυσικά είναι πρόσωπα που βοηθούν σε αυτό που λέμε, ανανέωση.

- Να ευχαριστήσουμε την κυρία Ελένη Μιντζιφίρη η οποία βρέθηκε στην Παναγιά της Τήνου και παρακάλεσε την Παναγιά να έχει καλά και την δική μας οικογένεια και μάλιστα μας έφερε και αγιασμό. Κυρία Μιντζιφίρη σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε τα καλύτερα για εσάς.