Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Ας φροντίσουμε όλες και όλοι να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Δεν είναι κακό να πετάει κανείς στα σύννεφα, αλλά όταν το συννεφάκι του διαλυθεί, τότε θα βρεθεί στην γη και κανείς δεν ξέρει σε ποια κατάσταση. Αφήστε λοιπόν τα συννεφάκια στην άκρη και βαδίστε στην πραγματικότητα, έχοντας πάντα στο ....μυαλό σας τα προβλήματα της καθημερινότητας.

- Οι πολιτευτές θα πρέπει να σοβαρευτούν επειγόντως και να σταματήσουν τις μπούρδες και την αυτοπροβολή και μάλιστα επί πληρωμή, Δεν είναι δυνατόν μια μάνα να παλεύει με νύχια και δόντια για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα στα παιδιά της κι εσύ μια πολιτευτής μάνα, να διαφημίζεις πως έχεις υπηρέτρια ή όπως αλλιώς μας την συστήνεις και να έχεις την απαίτηση, αυτή η μάνα να σου δώσει έναν σταυρό προτίμησης.

- Όχι κυρία μου, όχι μόνο δεν θα σου δώσει σταυρό, αλλά θα φροντίσει ώστε να μην παρασυρθούν κι άλλες μανούλες. Πως είναι δυνατόν με την βενζίνη στα 2- 2,5 ευρώ να γυρίζεις όλη την Εύβοια και μάλιστα πολλές φορές και εκτός από τα καύσιμα να πληρώνεις και για την συνοδεία σου; Όταν έρθει η ώρα της κάλπης, εμείς οι ψηφοφόροι θα ζητήσουμε πίσω τα χρήματα που σπατάλησες στον προεκλογικό σου αγώνα, αφού δεν βγήκαν από την τσέπη σου.

- Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Την ξέρουν πολλοί; Όχι βέβαια. Κι όμως είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Βάδην. Αυτή είναι ηρωϊδα και όχι αυτές που οι τηλεοπτικοί σταθμοί ανεβάζουν  καθημερινά ως σημαντικά πρόσωπα επειδή έπαιξαν σ΄ ένα τηλεοπτικό σκουπίδι ή είχαν γκόμενο ένα καλλιτέχνη, έναν ποδοσφαιριστή ή δεν ξέρουμε κι εμείς ποιον.  

- Γιατί άραγε εμείς οι γονείς δεχόμαστε τα παιδιά μας να έχουν πρότυπα αυτές και αυτούς  που τρώνε τις σάρκες τους σε δήθεν καυγάδες, φυσικά με το αζημίωτο; Γιατί να έχουν πρότυπο τα παιδιά μας, την κυρία η οποία βγαίνει στα πρωινάδικα και όχι μόνο, φτιαγμένη τόσο πολύ, που όταν θα την δεις άβαφη στο δρόμο δεν θασ την γνωρίσεις;

- Ας το πάρουμε αλλιώς εμείς οι γονείς. όλα τα παιδιά είναι όμορφα. όλα τα παιδιά είναι έξυπνα, αρκεί εμείς οι γονείς να τα μάθουμε να είναι στον αθλητισμό και να έχουν ως πρότυπα αθλητές, αλλά και ανθρώπους των γραμμάτων και του πολιτισμού. Η χώρα μας έχει πολλά τέτοια πρότυπα και δεν μπορεί να έχει ως πρότυπο το παιδί μας έναν τραγουδιστή και να του πετάει στην πίστα το σουτιέν της!!!!

- Δεν γράψαμε λέει για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τι να γράψουμε; Όλα πάνε καλά είπανε και η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία και μάλιστα συμφώνησαν και με προπονητή. Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις εξελίξεις, αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως με συμβιβασμούς και με τα γνωστά μπρος πίσω, δεν βλέπουμε κάτι σημαντικό.

- Φυσικά και κάνει λάθη η Δημοτική Αρχή και η ίδια η δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι. Το μεγαλύτερο λάθος τους είναι το ότι δεν θέλουν να σπάσουν αυγά και δυστυχώς κάποιοι κάνουν τα παιχνίδια τους. Φυσικά και θα τους ενημερώσουμε, γιατί θέλουμε να λειτουργούν όλα σωστά και όχι κάποιοι να ζούνε σε βάρος άλλων.