Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος θα απευθυνθεί στην πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην κυρία Φραντζεσκάκη, επειδή σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κυκλοφορούν διάφορα, μόνο και μόνο επειδή έχει μάθει να μην λειτουργεί στο παρασκήνιο και να μην χτυπά πισώπλατα. Υπομονή λοιπόν μέχρι 10:00 και θα διαβάσουμε το μήνυμα του μπάρμπα Στέλιου προς την πρόεδρο....του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ κυρία Φαίη Φραντζεσκάκη.

- Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την κυρία Παππά η οποία ήταν στο παρελθόν υποψήφια βουλευτής με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τώρα το περιβάλλον της λέει πως θα είναι υποψήφια δήμαρχος. Η κυρία Παππά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση της και να μην επιτρέπει σε κανέναν να κάνει τα οποια παιχνίδια του.

- Κατά την άποψή μας η κυρία Παππά έμπλεξε σε περιπέτεια με αυτούς που μισούν πλέον την ΝΔ, την δήμαρχο κυρία Βάκα και τον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό κι επειδή δεν μπορούν οι ίδιοι να αναμετρηθούν βρίσκουν άλλους και τους βάζουν να κάνουν την βρώμικη δουλειά.

- Τελικά η κυρία Σοφία Νικολάου έχει μόνιμη κατοικία στην Εύβοια; Δηλαδή η ίδια και η οικογένειά της ζούνε στην Εύβοια. Κυρία Σοφία είσθε καθημερινά εδώ; Διαβάζουμε το βιογραφικό σας το οποίο μας ενημερώνει πως είσθε μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας!!!!!

- Εμείς ψηφίζαμε και θα ξαναψηφίσουμε Φάνη Σπανό για περιφερειάρχη, γιατί απλά πιστεύουμε σε αυτόν και σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνει. Θα του λέμε πάντα αλήθειες και θα τον ενημερώνουμε για όλα, θετικά ή αρνητικά.