Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

...... μικρά, μικρά

 - Ο Βαρουφάκης θέλει εκλογές, αλλά δεν ξέρει πως οι εκλογές μπορεί και να μην του δώσουν την ευκαιρία να είναι και πάλι στην Βουλή. Ο Γιανης με το ένα "ν" ο οποίος θέλει να λέμε πως τον ξυλοκόπησαν άτομα της νύχτας και όχι οι αντιεξουσιαστές ψάχνει τρόπους για να είναι στην επικαιρότητα, αλλά δεν του βγαίνει. Μήπως.... να αλλάξει σεναριογράφο και σκηνοθέτη;

- Ρωτάμε τον κύριο Γιώργο από το Μπούρτζι. Γιωργάκη δεν είχες γεννηθεί το 2009 όταν είχαμε την πλημμύρα; Είναι δυνατόν να μην είχες γεννηθεί και να ήσουν υπάλληλος του τότε Δήμου Ληλαντίου με δήμαρχο τον κύριο Χρήστο Καρυστινό.

- Είχες γεννηθεί κύριε Γιώργο μας και από τότε πέρασαν από την κυβέρνηση και ο σύντροφός σου τότε Γιωργάκης και ο σύντροφός σου Αλέξης. Από τότε Γιωργάκη είχαμε δήμαρχο για 5 χρόνια τον σύντροφο Παγώνη και νομάρχη για πολλά χρόνια και αντιπεριφερειάρχη τον επίσης σύντροφο Μπουραντά. 

- Πότε από το 2009 λοιπόν κύριε Γιώργο μας έκανες κάτι; Γιατί τα θυμήθηκες και τα φορτώνεις όλα στους Νεοδημοκράτες; Τι σου κάναμε Γιωργάκη και πονάς τόσο πολύ; Να είσαι έτοιμος στην συνέχεια γιατί το 2023 θα σου δώσει πολύ πόνο τις Κυριακές των εκλογών!!!!!