Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Πάλι απεργοσπάστης μεγάλε; Ωραία δικαιολογία βρήκες. "Δεν απεργώ σήμερα είπες, γιατί έχω δουλειά αύριο και θα λείπω"!!!!! Αυτός είσαι μεγάλε. Το γιατί δεν απεργείς το ξέρουν όλες και όλοι. Πάλι καλά που δεν είπες πως θα απεργήσεις .....το Σαββατοκύριακο.

- Εμείς μπορεί να μην συμφωνούμε με τους λόγους της απεργίας, αλλά πάντα συμμετέχουμε όποιο κόμμα κι αν κυβερνάει. Γιατί όμως να απεργήσει ένας ιδιοκτήτης ενός μέσου ενημέρωσης, όταν λειτουργεί χωρίς ούτε έναν εργαζόμενο; Μπορεί να παριστάνει κάποιος τον εργαζόμενο, αλλά δεν υπήρξε ποτέ.

- Ο Αλέξης με την Πόπη δίνουν μάχη για να πείσουν τους πολίτες πως οι ΣΥΡΙΖΑιοι τα έκαναν όλα καλά και αν ξανακυβερνησουν θα τα κάνουν καλύτερα!!!! Πόπη έχεις βάλει στοίχημα να ξεπεράσεις σε ψέματα τον Τσίπρα;;;;;

- Τι έπαθε ο κύριος Γιώργος από το Μπούρτζι; Μας βρίζει λένε και μας λέει να πάμε να γαμηθ-----ε.....!!!! Κύριε Γιώργο μπορεί και να μας αρέσει, αλλά δεν έρχεσαι να δοκιμάσεις; Αλήθεια ξεχνάτε κύριε Γιώργο από το Μπούρτζι, πως μετά την πλημμύρα του 2009 δεν ανοίξατε το στοματάκι σας;;;; Είχατε γεννηθεί τότε και μάλιστα ήσασταν και υπάλληλος του Δήμου.

- Κύριε Γιώργο μας εμείς δείχνουμε κατανόηση γιατί η καταστασή σας είναι σοβαρή και έχετε θέμα με κάθε Νεοδημοκράτη. Τότε δήμαρχος ήταν ο κύριος Καρυστινός και τα αιτηματά σας ήταν άλλα. Κύριε Γιώργο μας, θα τελειώσουν και οι δημοτικές εκλογές κι εσείς θα τα έχετε με τους δημότες επειδή θα ξαναψηφισουν Βάκα.