Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

.... μικρά, μικρά

 - Ας μη γελιόμαστε κυρίες και κύριοι επικοινωνιολόγοι των υποψηφίων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και μετρήσιμα. Όταν παλεύεις με νύχια και με δόντια για να συμπληρώσεις ψηφοδέλτιο, τι να περιμένεις στην κάλπη; Όταν για να έχεις τουλάχιστον τους υποψηφίους που ο νόμος απαιτεί, επιστρατεύεις συγγενείς και φίλους των ήδη υποψηφίων, είσαι....από χέρι καταδικασμένος σε ήττα και απλά θέλεις να είσαι υποψήφιος.

- Οι επικοινωνιολόγοι ψάχνουν να βρούνε πως θα καταφέρουν να μην έχουν παραιτήσεις και αποχωρήσεις, αλλά δεν πρέπει να ανησυχούν. Δεν θα φτάσουν σε αυτό το σημείο κάποιοι υποψήφιοι, αλλά απλά δεν θα βγούνε ούτε στην παραλία για να ζητήσουν ψήφο.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός έχουν πανέτοιμα τα ψηφοδέλτιά τους, ενώ οι άλλοι υποψήφιοι αυτό το τελευταίο 15νθήμερο θα έχουν μεγάλο ζόρι.

- Έχουμε πληροφορίες πως στην Χαλκίδα από Δευτέρα και για 10 μέρες θα λειτουργήσει γραφείο ενοικίασης υποψηφίων. Για περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξει ενημέρωση.