Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Ας γράψουμε για μια ακόμη φορά χρόνια πολλά, για την χθεσινή μέρα και να ευχηθούμε η Παναγία να σας έχει πάντα στην αγκαλιά της και να σας προστατεύει. Τώρα τα κεφάλια μέσα, γιατί δεν είναι μόνο πως τελειώνει το Καλοκαίρι, δεν είναι πως αρχίζουν σχολεία και φροντιστήρια, είναι το ότι έχουμε και εκλογές και μάλιστα διπλές, αφού θα ψηφίσουμε για Περιφέρεια και .....για Δήμους.

- Ο χρόνος τελειώνει για τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες αφού μέχρι το τέλος Αυγούστου θα πρέπει να έχουν καταθέσει τα ψηφοδελτιά τους. Κουτσά στραβά θα βρεθούν υποψήφιοι, αλλά σίγουρα όχι για όλα τα ψηφοδέλτια. Εμείς πάντως θα προτιμούσαμε στα ψηφοδέλτια να συμμετείχαν υποψήφιοι οι οποίοι δεν θα είναι από το ίδιο σόι, γιατί αυτό είναι λύση ανάγκης και η κάλπη θα είναι σκληρή, αφού μετρώντας τους σταυρούς προτίμησης θα γίνουν ρεζίλι.

- Τελικά η δήμαρχος δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοπρέπεια και την εντιμότητά της και προχώρησε σε μήνυση εναντίον συκοφάντη. Κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να βγαίνουν στο fb να βρίζουν καινά συκοφαντούν και να έχουν ασυλία.Οχι κυρίες και κύριοι. Ασυλία δεν έχει κανείς και αυτό ας το καταλάβουν όλοι.

- Μας τηλεφώνησε αναγνώστης και μας είπε: "Δεν είναι συκοφαντική η δική σας ερώτηση προς τον κύριο Σπύρου, για το ΔΑΡΙΝΓΚ";;;;; Αγαπητέ αναγνώστη δεν υπάρχει συκοφαντική ερώτηση. Όποιος δεν κρύβει κάτι, απαντάει ευθέως και όχι με μισόλογα.

- Αυτοί οι οποίοι ζητούν την ψήφο μας για να δώσουν μια άλλη εικόνα στον Δήμο Χαλκιδέων, δεν πρέπει πρώτα να μας δείξουν την εικόνα των επαγγελματικών τους χώρων;

- Στο Δήμο της Ερέτριας τίποτα δεν θα τελειώσει την Α' Κυριακή και οι συζητήσεις για συνεργασίες στην Β' Κυριακή, είναι πάνω στο τραπέζι. Πάντως ο αγώνας εκεί θα είναι δύσκολος, αφού κανέναν δεν δείχνει ικανός να πάρει διάφορα και να φαντάζει ως φαβορί.