Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Στο τέλος του μήνα θα κατατεθούν υποχρεωτικά όλα τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων για τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές και αμέσως μετά ξεκινάει και ο σοβαρός προεκλογικός αγώνας όλων, αφού μέχρι τότε, όλες και όλοι θα κάνουν όνειρα και θα δουλεύει η φαντασία τους. Όπως είναι γνωστό στο τέλος Αυγούστου τελειώνουν και οι διακοπές των περισσοτέρων. Εμείς θα πάμε τον Οκτώβριο και πάντως μετά τις εκλογές, αφού θα έχουμε κερδίσει το στοίχημα που βάλαμε με τον κύριο ο οποίος φιλοδοξεί να κάνει δήμαρχο τον κολλητό του, ο οποίος....τόσα χρόνια ήταν στην ναφθαλίνη και δεν ασχολούταν με τα κοινά ούτε καν σε επίπεδο πολιτιστικού συλλόγου!!!

- Θα κάνουμε δηλαδή δωρεάν διακοπές για 15 μέρες και όλα θα είναι πληρωμένα. Εμείς δεν το προκαλέσαμε, αλλά ο φίλος επέμενε να βάλουμε στοίχημα. Εμείς πάντως αν άλλαξε άποψη, εδώ είμαστε να τον απαλλάξουμε από την υποχρέωση.

- Υπάρχουν ακόμη οι κυρίες και οι κύριοι οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν πως οι εκλογές στο δήμο Χαλκιδέων τελειώνουν την Α' Κυριακή; Μετρήστε και ξαναμετρηστε όσες φορές θέλετε τα κουκιά, αλλά το σενάριο δεν σας βγαίνει.

- Η πλάκα είναι πως ψάχνουν τώρα να δούνε αν τους εξυπηρετεί να κατεβάσει δικό της ψηφοδέλτιο η κυρία Παππά ή να κάνει κι αυτή αγκαλίτσα με τον κύριο Σπύρου!!!!

- Εμείς λέμε πως είναι, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αφού το ψηφοδέλτιο της Δημάρχου, ανέβασε πολύ τα ποσοστά του και πλέον δείχνει ασταμάτητο. Πάει φουλ για γεμάτο 50% ενώ όλοι οι άλλοι μαζί το 40% ούτε που το πλησιάζουν.