Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Μπήκαμε για τα καλά στον προεκλογικό αγώνα για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και είναι βέβαιο πως θα έχουμε απ΄ όλα. Θα έχουμε χτυπήματα κάτω από την μέση, θα έχουμε χτυπήματα πισώπλατα, θα έχουμε ψευτιές και συκοφαντίες, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε μπροστά και θα αντιμετωπίσουμε τα πάντα και τους πάντες, με ψυχραιμία και... με πρόγραμμα.

- Εμείς θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα στους υποψηφίους της δημάρχου κυρίας Έλενας Βάκα. Κυρίες και κύριοι, μην απαντάτε στις προκλήσεις. Μην απαντάτε στις συκοφαντίες. Αυτοί που είναι σίγουροι για την ήττα τους δεν έχουν καμία άλλη επιλογή. Θα ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, για να σας προκαλέσουν. Αγνοήστε τους.

- Υπάρχουν και κακά παιδιά, τα οποία θα τους αντιμετωπίσουν όπως τους αξίζει. Εσείς να είσθε δίπλα στους δημότες και να απαντάτε στα ερωτήματά τους, με ευγένεια και αλήθειες. Αντίπαλοι δεν υπάρχουν. Η κυρία Βάκα, αν όλοι σας δώσετε τον αγώνα για την παράταξη, θα είναι η δήμαρχος για τα επόμενα 5 χρόνια κι εσείς όλες και όλοι οι συνεργάτες της.

- Μοιράζουν λέει λεφτά και εξαγοράζουν συνειδήσεις. Καλά κάνουν. Το χρήμα θα πρέπει να είναι σε συνεχή κίνηση και έτσι κάποια στιγμή μπορεί να μπει και στην δική μας τσέπη. Κι άλλοι μοίραζαν λεφτά στις εκλογές και πήγανε κουβά. 

- Ας κάνουμε λίγη υπομονή και θα διαπιστώσετε πως με ψυχραιμία θα τους ρίξουμε στον λάκκο που έσκαψαν οι ίδιοι για να μας ρίξουν μέσα. Η παράταξη του κυρίου Σπύρου απέκτησε το πρόβλημα που είχαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ!!! Παλεύουν για να εκλεγούν οι του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν θέλουν να εκλεγούν οι του ΣΥΡΙΖΑ!!! Οι Συριζαίοι πάντως μπήκαν εκεί για να εκλεγούν αυτοί και όχι οι Πασόκοι!!!!

- Στην παράταξη της κυρίας Παππά, έχουν άλλα προβλήματα, αφού επιχείρησαν να εμφανίσουν ένα πρόσωπο με σημαία τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά έχουν στο ψθφοδέλτιό τους υποψηφίους οι οποίοι καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί εναντίον των Γύφτων, των Ρομά, των Αλλοδαπών, αφού οι ίδιοι είναι στην ελιτ με κότερα και βίλλες. Φυσικά οι ίδιοι χρησιμοποιούν αυτούς τους ανθρώπους για τους κήπους και τα σπίτια τους.

- Ούτε κουβέντα δεν είπε η κυρία Παππά για τον ρατσιστή και νοσταλγό του παρελθόντος που έχει στο ψηφοδέλτιό της. Πως να τον απομακρύνει; Αν το έκανε θα την στόλιζε κανονικά και τον φοβήθηκε. Ποιος λοιπόν θα εμπιστευθεί την κυρία Παππά; Ίσως κάποιοι λίγοι από αυτούς που έχουν κότερα.