Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

..... φαπούλες

 - Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων ώρα μηδέν και περιμένουμε να πάει στο "και 5΄" για να ακούσουμε διάφορα. Ψαθάς και Μπουροδήμος θα δώσουν την μάχη για την Α΄ Κυριακή, αφού όλοι ξέρουν πως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πάμε σε Β΄ Κυριακή.  Θα πρέπει να καταλάβουν όλες και όλοι πως υπάρχει το 43% και όχι το 50% για να εκλεγεί δήμαρχος. Στην περίπτωση του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Ψαθάς και Μπουροδήμος θα μοιρασθούν περίπου το 95% των εγκύρων ψηφοδελτίων, οπότε παίζει και το σενάριο να ξεπεράσουν και οι δύο το 43% και.... να κερδίσει για παράδειγμα, αυτός που θα συγκεντρώσει 48% και να χάσει αυτός που θα έχει συγκεντρώσει 47%!!!!

- Ποιος είναι τελικά το φαβορί σε αυτές τις εκλογές; Με βεβαιότητα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Εμείς πιστεύουμε πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Φακίρης δεν είναι κανείς από τους δύο και θα δούμε ποιος θα έχει μια καλή ιδέα για να κάνει την διαφορά. 

- Στο ψηφοδέλτιο Μπουροδήμου πάντως είναι και δύο πρόσωπα, τα οποία το 2019 ήταν υποψήφιοι δήμαρχοι, αλλά τους κέρδισε ο Ψαθάς την Α΄ Κυριακή. Αναφερόμαστε στην κυρία Γκόγκου και στον κύριο Κουλοχέρη. Πονεμένους τους χαρακτηρίζουν οι του Ψαθά κι όταν μάθουμε το γιατί θα το γράψουμε.