Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Κυλούν οι μέρες και η αγωνία κάποιων υποψηφίων έχει χτυπήσει κόκκινο. Μεγαλύτερη αγωνία έχουν υποψήφιες και υποψήφιοι οι οποίοι θεωρούσαν δεδομένη την εκλογή τους, αλλά διαπιστώνουν πως λίγοι είναι αυτοί που έχουν την επανεκλογή τους.....δεδομένη. 

- Η παράταξη που θα κερδίσει τις εκλογές σίγουρα δίνει άλλες πιθανότητες στους υποψήφιους, αφού θα εκλέξει σχεδόν το 60% των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι υπόλοιπες έδρες θα δοθούν στις άλλες παρατάξεις και στην περίπτωση του Δήμου Χαλκιδέων έχουμε 3 παρατάξεις που ανάλογα με το ποσοστό που θα πάρουν θα πάρουν και κάποιες έδρες.

- Όταν έχεις περίπου 800 υποψηφίους και θα εκλεγούν 39, φανταστείτε τους υπόλοιπους τι δάκρυ θα ρίξουν, αφού θα μείνουν εκτός.

- Επειδή κάποιοι κύριοι και κυρίες θέλουν να παίξουν με το θέμα των ΑΜΕΑ, θα τους πούμε να είναι προσεκτικοί, γιατί θα εκτεθούν και αυτό θα γίνει σύντομα.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα ξέρει καλά τι συμβαίνει και απλά κάνει υπομονή, γιατί πιστεύει πως αυτοί που με ψέματα προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, θα καταλάβουν πως δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι με τα ΑΜΕΑ.