Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Παίζεις με τον πόνο μας κύριε Γιώργο. Τι σου ζητήσαμε; Μια πρόβλεψη είπαμε να μας κάνεις, γιατί μέντιουμ δεν είσαι, αλλά ξέρεις καλά τι τρέχει και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Περιμέναμε  τηλεφώνημά σου, αλλά ξεχάστηκες. Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί, γιατί από την απάντησή σου θα βγάλουμε ...συμπεράσματα.

- Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα και μας ζητούσαν να πάρουμε μέρος σε μια δημοσκόπηση για τον δήμο Χαλκιδέων. Δεν πήραμε μέρος για να μην απογοητεύσουμε τελείως τους τα συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

- Και τι δεν ακούσθηκε εκεί στην συνεδρίαση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, για το χρέος των 9.000.000 ευρώ της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης. Το χειρότερο πάντως που ακούσαμε ήταν από τον διευθυντή της επιχείρησης ο οποίος μάλλον ήταν εκτός τόπου και χρόνου, αφού τον κατηγόρησαν πως ενώ εισπράττει τα χρήματα, δεν αποδίδει στην ΔΕΗ και πως έχει να πληρώσει 7 ολόκληρα χρόνια, έστω 1 ευρώ!!!!!

- Τι είπε ο κύριος αυτός; Είπε πως δεν εισπράττει χρήματα από τους δημότες για την ΔΕΗ!!! Είναι διευθυντής και μάλιστα τεχνοκράτης ο κύριος; Αργότερα θα του γράψουμε αυτό που πρέπει για να το ξέρει.