Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Σας ευχαριστούμε γιατί είστε φανατικοί αναγνώστες του apopsignomi, για 16 χρόνια και όπως έχουμε ξαναγράψει τον Φεβρουάριο του 2024, αυτό το apopsignomi που ξέρετε, θα κλείσει τον δικό του κύκλο, γιατί έχουμε την άποψη, πως.... πρέπει να αφήνεις χώρο για νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες και τις δικές τους απόψεις.

- Ο κύκλος μας αυτός θα κλείσει μετά από δύο Εθνικές Εκλογικές αναμετρήσεις μέσα στο 2023 και φυσικά μετά τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023.

- Για να δούμε λίγο και το κλίμα που επικρατεί προεκλογικά για τον Δήμο Χαλκιδέων. Κάποια υποψήφια από την παράταξη του κυρίου Σπύρου μας λέει πως θα φροντίσουν για την ασφάλεια των δημοτών και γι' αυτό θα προχωρήσουν στην δημιουργία Δημοτικής Αστυνομίας!!!!!

- Αγαπητή κυρία που θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρωθούν τα άτομα της δημοτικής αστυνομίας; Που θα βρεθούν υα χρήματα για να έχει η δημοτική αστυνομία οχήματα, για να κάνει περιπολίες.

- Ξέρετε πόσα άτομα θα χρειαστεί η δημοτική αστυνομία για να καλύψει όλες τις δημοτικές ενότητες;