Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

....σφηνάκια

 - Τέλος τα γλυκανάλατα και οι καλοσύνες. Ας μη γελιόμαστε. Οι εκλογές δεν είναι ένα παιχνίδι ψυχαγωγίας, αλλά μάχη για την εκλογή. Γιατί να παριστάνουμε τους άγιους , τους καλούς και άλλα τέτοια σχετικά; Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και ο κάθε υποψήφιος, θα τα δώσει όλα για να εκλεγεί σε βάρος άλλων υποψηφίων. Αυτή είναι η αλήθεια και μέχρι την ώρα της κάλπης, θα διαπιστώσουν όλοι πως  οι χιλιάδες των... υποψηφίων και το στόμα τους θα ανοίξουν και πρακτικές εναντίον άλλων υποψηφίων θα χρησιμοποιήσουν.

- Λένε πολλά για τον δολοφονημένο Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά δυστυχώς όσοι παριστάνουν τον καλό, δεν ήταν ποτέ δίπλα στον Αντώνη και τον κάθε Αντώνη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά και επιβίωσης. Τι κάναμε όλες και όλοι για τον κάθε Αντώνη; Τίποτα. Τους προσπερνάμε όλους αυτούς τους ανθρώπους και όταν τους συμβεί κάτι, παριστάνουμε τους πονόψυχους.

- Ζητάνε παραίτηση υπουργού και άλλα τέτοια, αλλά δεν είναι εκεί η λύση. Το κράτος πρόνοιας δεν λειτούργησε ποτέ και δεν θα λειτουργήσει, αν η κοινωνία δεν αλλάξει, αν όλοι οι άνθρωποι δεν αφήσουμε το κατόπιν εορτής και δεν φροντίσουμε για τους συνανθρώπους μας.