Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είστε καλά στην υγεία σας. Να ευχηθούμε τα καλύτερα σε όλους όσους χτύπησαν τα καιρικά φαινόμενα, αλλά αυτά που συμβαίνουν μόνο τυχαία δεν είναι. Τα βάλαμε με την φύση και η φύση παίρνει την εκδίκησή της. Πατήσαμε πόδι και χτίσαμε στα δάση, μπαζώσαμε ρέματα και χτίσαμε πάνω σ΄ αυτά και τώρα ο καθένας μας θέλει ένα πυροσβεστικό, ένα ελικόπτερο, ένα ασθενοφόρο και.... πολλά άλλα δίπλα του.  Ας προσέχαμε.

- Στις 17:00 σήμερα αρχίζουν οι αγώνες κυπέλλου στην Εύβοια και καλά θα κάνετε να πάτε στα γήπεδα, να ξεφύγετε λιγάκι από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

- Τα παιδιά την Δευτέρα πάνε στα σχολεία και η χαρά και η αγωνία περισσότερο αγγίζει τα πρωτάκια. Την ίδια μέρα και τα πρωτάκια της αυτοδιοίκησης δίνουν ραντεβού για να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους και τον συνδυασμό τους. Αντε με το καλό κι όπου μας βγάλει.

- Ο κύριος Σπύρου πάντως ο οποίος πιστεύει πως έχει τον συνδυασμό της νίκης, θα εγκαινιάσει το προεκλογικό του κέντρο την Τρίτη. Όλα μαζεμένα μας ήρθανε και να προσέχετε όσοι τρέχετε γι΄ αυτά και το γράφουμε για να μην σκοντάψετε.

- Στην τελευταία της προεκλογική ομιλία θα κάνει την έκπληξη λένε, η κυρία Παππά, αφού θα βγάλει άσσο από το μανίκι της και έτσι θα πάει με αξιώσεις να διεκδικήσει την δεύτερη θέση στις εκλογές, όποτε κι αν διεξαχθούν αυτές.

- Εμείς θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι είναι αυτός ο άσσος που κρύβει στο μανίκι της η κυρία Παππά και φυσικά θα κάνουμε τα σχόλιά μας. Δεν το πιστεύουμε πάντως, γιατί όλοι ξέρουμε πως οι ΑΣΣΟΙ γενικώς έχουν ένα κόστος και δεν πιστεύουμε πως η κυρία Παππά θα πληρώσει για να τους αποκτήσει και φυσικά ούτε οι συνεργάτες της έχουν διάθεση για ρεφενέ!!!