Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Δεν ντρεπόμαστε να γράφουμε αυτά που επιθυμούμε, γιατί ούτε όλοι ίδιοι είμαστε, ούτε όλοι κάνουμε τις ίδιες επιλογές. Ο καθένας επιλέγει κόμμα, επιλέγει δημοτική ή περιφερειακή παράταξη και είναι υποψήφιος ή ως ψηφοφόρος πάει και ψηφίζει. Εμείς λοιπόν δεν ζητάμε από κανέναν να πάει και να ψηφίσει αυτόν που θέλουμε εμείς, αλλά δεν θα διστάσουμε να γράψουμε τι θα ψηφίζαμε εμείς, αν ψηφίζαμε.... Σπύρου ή Παππά.

- Αν ψηφίζαμε Παππά θα βάζαμε σταυρό στην κυρία Μινζιφίρη, στον κύριο Βρακά και στον κ. Τριανταφύλλου. Πειράζει που το γράφουμε; Δική μας άποψη είναι και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας κατηγορήσει. Τα τρία αυτά πρόσωπα, κάποια στιγμή, βρέθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν είτε στον αθλητισμό, είτε κάπου αλλού. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

- Αν ψηφίζαμε Σπύρου, τότε δαγκωτό σε Αναγνωστάκη Κώστα και από έναν σταυρό στον Γιώργο τον Μπαντούνα και τον Γιώργο Γιαννούκο, αλλά και στον Αλέξανδρο Γιωργάκα γιατί μας την είπε στο θέμα του Σταδίου και δεν πήγε να δει με τα ματάκια του, την πραγματικότητα.