Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Λοιπόν τώρα τα κεφάλια μέσα και δουλειά κυρίες και κύριοι της αυτοδιοίκησης. Τα ψέματα, οι δικαιολογίες και το "τελείωσε" στα λόγια, τελείωσε πραγματικά. Τώρα δουλειά και μόνο δουλειά και να ξέρετε πως τα 5 χρόνια δεν είναι και πολλά. Θα τελειώσουν κι αυτά και θα πρέπει να έχετε κάνει έργο και το κυριότερο, θα πρέπει να αποδειχθεί πως δεν έχετε.... σχέση με συμφέροντα, με διαπλοκή, με πάρε δώσε και με βόλεμα δικών σας.

- Εμείς δεν είμαστε ούτε δήμαρχοι, ούτε αντιδήμαρχοι, ούτε εργολάβοι, ούτε προμηθευτές και έτσι δεν έχουμε καμία απολύτως εξάρτηση από κανέναν. Πιστεύουμε πως το ίδιο θα ισχύει και με τους αιρετούς στους οποίους ήμασταν δίπλα και προσπαθήσαμε να πείσουμε και τον κόσμο να τους στηρίξει. Θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση, αν αποδειχθεί το αντίθετο, αλλά να ξέρουν πως δεν θα διστάσουμε ούτε για μια στιγμή, να τους κρεμάσουμε στα μανταλάκια.

- Εμάς προεκλογικά δεν μας στήριξε κανείς και έτσι δεν μπορεί κανείς να μας ζητήσει τα ρέστα. Σύντομα και πάντως μέσα στον Φεβρουάριο, θα έχουμε το νέο ξεκίνημα και θα πάμε "αγκαλίτσα" με την αλήθεια και τα ρεπορτάζ, σε ήχο και εικόνα και όπως εμείς ξέρουμε.

- Εμείς δεν ανεβαίνουμε ούτε στα κεραμίδια, ούτε ξεκινάμε πόλεμο, ούτε και θα δηλώσουμε πως είμαστε εδώ για να δυσκολέψουμε αυτούς που επέλεξε ο λαός. Αυτά είπαν πως θα τα κάνουν αυτοί που δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη του λαού και έμειναν "μπουκάλα" όπως λέει ο λαός.

- Σε καμία περίπτωση δεν θα βάλουμε μπροστά τα δικά μας θέλω, ούτε τα προγράμματα που δεν ενέκρινε ο λαός. Θα βάλουμε μπροστά τα προγράμματα των εκλεγμένων και θα δούμε αν οι αιρετοί που πήραν θεσούλες, κάνουν σωστά την δουλειά τους ή όχι.

- Το θέμα της καθαριότητας, θα είναι στην πρώτη γραμμή, όπως και το θέμα των προμηθειών και των αναθέσεων, αλλά και της παιδείας και της υγείας. Η καθημερινότητα κυρίες και κύριοι της αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι προτεραιότητά σας και θα πρέπει καθημερινά να σας ελέγχουν οι ίδιοι οι πολίτες.