Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

....σφηνάκια

 - Ακολουθεί τον Κασσελάκη ο Ανδρουλάκης στις γκάφες και τα λόγια του αέρα ή αποφάσισαν να πάνε χέρι χέρι; Ο Ανδρουλάκης χαρακτήρισε τον Μητσοτάκη, πρωθυπουργό των σούπερ μάρκετ!!!!! Κύριε Ανδρουλάκη, δεν ψήφισαν τα σούπερ μάρκετ, αλλά ο λαός. Αν λοιπόν έβλεπαν τον Μητσοτάκη ως σούπερ μάρκετ δεν θα τον έφερναν πρώτο με 41% κι εσάς τρίτο με 10%.  Κύριε Ανδρουλάκη, προσπαθείτε... κι εσείς με ατάκες τις κακιάς ώρας να πείτε κάτι, αλλά αυτό δεν είναι πολιτική.

- Κύριε Κασσελάκη, έφυγε και η κυρία Λινού και μόνο τυχαία δεν ήταν η απόφασή της. Πανεπιστημιακός η κυρία Λινού και δεν θα ήθελε να ακολουθήσει τα παιχνιδάκια και τα νάζια σας.

- Μιλάνε για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ και δεν έχουν καταλάβει πως αυτό θα είναι ο τέλειος πολιτικός ξεπεσμός, αφού στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον οι περισσότεροι, πρώην ΠΑΣΟΚοι, οι οποίοι πούλησαν τους συντρόφους τους και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσουν μαζί με τους Καμμένους!!!!

- Και κάτι ακόμη. Το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε στην Χαλκίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές και δεν του βγήκε σε καλό. Θα κάνει κι άλλη δοκιμή;