Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Υπάρχει μια ανησυχία στο χώρο της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ, για το τι θα κάνουν οι βουλευτές της ΝΔ στο νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων και στο θέμα της τεκνοθεσίας. Το ΠΑΣΟΚ λέει πως δεν θα δώσει βοήθεια για να ψηφίσει το νομοσχέδιο και προς τα εκεί το πάει και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος λέει ή όλα ή τίποτα και αυτό.... σημαίνει πως αν δεν επιτραπεί και το θέμα να αποκτούν παιδιά με παρένθετη μητέρα, δεν θα το ψηφίσουν.

- Κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης την πατήσατε και πάλι. Ο πρωθυπουργός θα φέρει το νομοσχέδιο και βρήκε και την λύση για τους βουλευτές που δεν θέλουν να ψηφίσουν το νομοσχέδιο. Δεν θα ζητήσει κομματική πειθαρχία και ο καθένας θα ψηφίσει αυτό που λέει η συνείδησή του ή θα απέχει από την ψηφοφορία.

- Σε κάθε περίπτωση κάτω από αυτές τις συνθήκες το νομοσχέδιο θα περάσει και θα εκτεθούν και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, γιατί θα αποδειχθεί πως δεν έχουν τόλμη και παίζουν συνεχώς με την νοημοσύνη των πολιτών.

- Αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν πως υπηρετούν την παράταξη της κυρίας Βάκα καλύτερα από εμάς, ας βρούνε την δύναμη να ζητήσουν μια συγνώμη για τα όσα έλεγαν το 2019 μέχρι και πριν ενταχθούν στην παράταξη για να έχουν θέση και ρόλο. Μαζέψτε τους κυρία Βάκα, γιατί εμείς δεν παίζουμε με την νοημοσύνη κανενός.

- Ήμασταν στην πρώτη γραμμή και απαντούσαμε στις προκλήσεις και στα όσα έλεγαν δημόσια όλες και όλοι τους. Έβγαιναν στα ραδιόφωνα και χτυπούσαν με λύσσα την Βάκα, τον Γουρνή, την Αϊδίνη και τα άλλα μέλη της παράταξης. Όταν αυτή η παράταξη κέρδισε τις εκλογές του 2019, ξέρουμε ποιοι ήταν στο ψηφοδέλτιο Παγώνη και στο ψηφοδέλτιο Καθαροσπόρη και συκοφαντούσαν αυτούς που ήταν στο ψηφοδέλτιο της Βάκα.

- Το apopsignomi δεν έκανε ποτέ κωλοτούμπα και σταθερά ήταν δίπλα στην δημοτική παράταξη με τον Ζεμπίλη και στην συνέχεια με την Βάκα. Αμφισβητεί κανείς αυτό; Όχι βέβαια. Θα συνεχίσουμε καθαρά και ξάστερα. Τους κωλοτούμπες δεν τους πάμε ποτέ και με τίποτα και θα τους έχουμε πάντα με ερωτηματικό δίπλα και θα τους ελέγχουμε.