Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

....είναι θέμα η καθαριότητα!!

 - Ας μη γελιόμαστε. Το θέμα της καθαριότητας είναι τεράστιο και πολύ σοβαρό και θα πρέπει ο αντιδήμαρχος κύριος Πάνος Γιώργος, να μην συνεχίσει την ίδια πολιτική που άσκησε τα προηγούμενα χρόνια από αυτή την θέση.
Ο αντιδήμαρχος έχει την ευθύνη της καθαριότητας για όλο τον Δήμο, αφού με δική του εντολή θα πάει προσωπικό στις δημοτικές ενότητες και φυσικά οχήματα.
Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν πρέπει να ρίχνουν ευθύνες στον αντιδήμαρχο της κάθε δημοτικής ενότητας, αν πρώτα.... δεν του δώσουν προσωπικό και οχήματα.
Κύριε αντιδήμαρχε ο κάθε δημότης πληρώνει τα ίδια δημοτικά τέλη και πρέπει να έχει τις ίδιες υπηρεσίες όπου κι αν κατοικεί.
Δυστυχώς ρίξατε το βάρος στο κέντρο της Χαλκίδας και όχι στις γειτονιές.
Τον Δημότη δεν τον ενδιαφέρει αν έχετε οχήμα;τα ή προσωπικό. Ο Δημότης πληρώνει τα δημοτικά τέλη κι αν δεν μπορείτε να κάνετε σωστή δουλειά, τότε να κάνετε εισήγηση, ώστε να απαλλαγή ο δημότης από δημοτικά τέλη και να πληρώσει κάποιον να καθαρίζει τον δρόμο και τα πεζοδρόμια την γειτονιά.
Και κάτι ακόμη κύριε αντιδήμαρχε.
Να βρεθούμε ένα βράδυ και να ακολουθήσουμε ένα απορριμματοφόρο, για να δείτε πως αφήνει πίσω του πολλά σκουπίδια, γιατί απλά αδειάζουν τους κάδους και τα μισά σκουπίδια πέφτουν στον δρόμο.
Κύριε αντιδήμαρχε, επειδή περάσατε από τον χώρο της διαιτησίας και ξέρετε από κάρτες, αυτή ήταν η πρώτη κίτρινη από εμάς. Η δεύτερη κίτρινη οδηγεί σε κόκκινη κάρτα.
Κύριε Πάνο, εμείς ξέρουμε την πραγματικότητα και γνωρίζουμε πως έχετε την κάλυψη άνωθεν, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να γράφουμε αλήθειες και όχι καλά λόγια, τα οποία όμως δεν καλύπτουν τους δημότες.
Καλή δύναμη και να ξέρετε πως εμείς θέλουμε να πετύχει αυτή η δημοτική αρχή και πως ποτέ δεν την πολεμήσαμε.