Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

.....μικρά, μικρά

 -  Τελικά δίπλα στα χλωρά οι βολεμένοι βάζουν και τα ξερά και έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν ομάδα, ακόμη και τους υβριστές και τους κωλοτούμπες. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις μας είπανε και έβαλαν δίπλα δίπλα τον αντιδήμαρχο Βασίλη Γουρνή και κάποιον άλλον.... αντιδήμαρχο!!!!

- Για τον Γουρνή τι να γράψουμε; Δεν υπήρξε ποτέ κωλοτούμπας και ήταν πάντα στην ίδια πλευρά, ενώ αυτό δεν ισχύει για τον άλλον κύριο, ο οποίος έβγαλε από το στόμα του τα χειρότερα όταν είχε πάει με την παράταξη Καθαροσπόρη, γιατί πίστευε πως ο Βασίλης θα κέρδιζε τις εκλογές. Όταν τελείωσαν οι εκλογές το 2019 και έχασε ο Καθαροσπόρης, ήταν από τους πρώτους που την έκαναν και βρήκαν ευκαιρία να πάρουν θεσούλα εξ αιτίας του εκλογικού νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

- Αυτοί οι κύριοι δεν μπορούν να ενταχθούν στην πλευρά της δημοτικής παράταξης της κυρίας Βάκα, ως ομότιμα μέλη και αγωνιστές και θα έχουν πάντα την ρετσινιά του κωλοτούμπα και του υβριστή.

- Αυτή η παράταξη θα κλείσει τον κύκλο της, κατά την άποψή μας, αν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ δεν στηριχθεί στους πραγματικούς αγωνιστές και αυτούς που δεν την πρόδωσαν, ούτε την εποχή Ζεμπίλη, ούτε στην εποχή Βάκα. Αυτά για να μην διαβάζουμε μπούρδες.