Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

.....σφηνάκια

 - 
 Καλοί μας άνθρωποι, εμείς ούτε ιδεολογία αλλάζουμε, ούτε και πάμε απέναντι σε δημοτικές παρατάξεις τις οποίες πάντα στηρίζαμε. Από εμάς δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αν υπηρετούν τους πολίτες και όχι τα προσωπικά τους ή τα συμφέροντα. Εμείς ΝΔ ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε, όπως ήμασταν και θα είμαστε με την παράταξη ...της δημάρχου κυρίας Βάκα. 

- Εμείς κωλοτούμπες δεν θα κάνουμε ποτέ και απλά θα περιμένουμε να μην κάνει ούτε η κυβέρνηση, ούτε η δημοτική παράταξη Βάκα. Δυστυχώς σήμερα πρώτο θέμα είναι τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών και όχι των οικογενειών που δεν μπορούν για οικονομικούς λόγους, να αποκτήσουν παιδιά και να μην μικρύνει κι άλλο η Ελλάδα μας.

- Δυστυχώς σήμερα ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον με τις οικογένειες οι οποίες μεγαλώνουν παιδιά. Δεν υπάρχει καμία απολύτως καταγραφή και ουσιαστική στήριξη αυτών των οικογενειών. Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα και οι άλλοι δήμαρχοι της Εύβοιας, θα πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες, ώστε αυτές οι οικογένειες να ενισχυθούν.