Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ;

των υπαλλήλων του ΕΟΤ
στον Κ. Μαρκόπουλο"

"Σε πλήρη παραλυσία βρίσκονται οι υπηρεσίες του ΕΟΤ στην οδό Τσόχα 7 αφού τα στελέχη και οι υπάλληλοι του Οργανισμού έχουν κηρύξει «ανένδοτο» κατά του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης Κ. Μαρκόπουλου και του Προέδρου Γ. Κοφίνη.
Με ανακοίνωση που... εξέδωσαν μάλιστα τους καταγγέλλουν ανοιχτά ζητώντας να σταματήσουν «τις πιέσεις που ασκούνται από εξωθεσμικούς παράγοντες» και θίγουν- όπως λένε- τη «δημοσιοϋπαλληλική τους αξιοπρέπεια».
Τα στελέχη του ΕΟΤ είναι έξω φρενών με τους δύο στενούς συνεργάτες του Υπουργού.
Τον κ. Τσιούτσια, που είναι δημοσιογράφος και διευθυντής του γραφείου Τύπου και την κ. Χιώτη, που έχει τοποθετηθεί υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΕΟΤ.
Όπως καταγγέλλουν οι υπάλληλοι τα δύο αυτά πρόσωπα απειλούν, βρίζουν και εκβιάζουν καθημερινά στους διαδρόμους του Οργανισμού επιβάλλοντας ένα καθεστώς μίας «ιδιότυπης δικτατορίας» στον ΕΟΤ.
Όλες αυτές τις μέρες οι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΕΟΤ έχουν ξεσηκωθεί και βρίσκονται σε λευκή απεργία μέχρις ότου ο Υπουργός Κ. Μαρκόπουλος αποσύρει τους δύο συνεργάτες τους ή έστω «τους μαζέψει», όπως λένε. Δεν είναι τυχαίο ότι από τότε που ο κ. Μαρκόπουλος ανέλαβε το Υπουργείο έχουν «νεκρώσει» τα πάντα και ο ΕΟΤ έχει διαλυθεί.
Ο δε Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Κοφίνης φαίνεται να έχει διακοσμητικό ρόλο εκεί αφού και ανίδεος είναι και καμία σχέση με το αντικείμενο δεν έχει.
Πρόκειται για έναν εγκάθετο του Βαλυνάκη που από φυτευτός Πρόεδρος του ΕΚΕΜ μεταπήδησε- πάλι φυτευτός- στη θέση του Προέδρου του ΕΟΤ. Όλα αυτά τα βλέπουν οι τουριστικοί φορείς οι οποίοι έχουν πάψει πλέον να ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση Μαρκόπουλου.
Τον έχουν μάλλον για να γελάνε αφού κανείς από αυτούς δε δέχεται να συνδιαλλαγεί μαζί του. Άραγε αυτά είναι που τον τελευταίο καιρό ο κ. Μαρκόπουλος είναι μέσα στα νεύρα; "
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ troktiko