Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
2-0
Ελλάδα
Λουξεμβούργο

ΕΛΛΑΔΑ (προπονητής Οτο Ρεχάγκελ): 12.Σηφάκης- 11.Βύντρα, 4.Σπυρόπουλος, 16.Κυργιάκος (44΄ Μόρας), 18.Παπαδόπουλος, 3.Πατσατζόγλου, 7.Φωτάκης, 15.Τοροσίδης, 10.Καραγκούνης, 14.Σαλπιγγίδης, 17.Γκέκας.
Αναπληρωματικοί: 1.Χαλκιάς- 8.Κατσουράνης, 2.Νίνης, 5.Μόρας, 9.Μάντζιος, 13.Πλιάτσικας, 6.Τζιόλης.
ΛΟΥΧΕΜΒΟΥΡΓΟ (προπονητής Γκάι Χέλερς): 1.Ζουμπέρ- 2.Κίντζιγκερ, 3.Παγιάλ, 4.Χόφμαν, 5.Μπλεζ, 6.Πέτερς, 7.Στράσερ, 8.Μπετμέρ, 9.Κιτένγκε, 11.Γιάνις, 17.Μουτς.
Αναπληρωματικοί: 12.Καστελάνι- 10.Λεβέκ, 13.Μαρτίνο, 14.Κολέτ, 15.Πέδρο, 16.Λατέρζα, 18.Πούποβατς.
Ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα.
16΄:
Κίτρινη κάρτα στον Παγιάλ.
20΄: Πρώτη καλή στιγμή για την Εθνική. Μετά από κόντρες στην άμυνα του Λουξεμβούργου η μπάλα έφτασε στον Γιώργο Φωτάκη έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
25΄: Καλή στιγμή για το Λουξεμβούργο. Ο Κιτένγκε βρήκε ανοργάνωτη την ελληνική άμυνα, βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Μιχάλης Σηφάκης.
30΄: Καλή στιγμή για την Εθνική. Ο Λουκάς Βύντρα πέρασε τη μπάλα για τον Γιώργο Φωτάκη έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόπηκε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ από τους αμυντικούς
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!
30΄:
1-0! Η Εθνική άνοιξε το σκορ. Από το κόρνερ που κέρδισε ο Γιώργος Φωτάκης και εκτέλεσε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Βασίλης Τοροσίδης σηκώθηκε ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Ζουμπέρ.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!
33΄:
2-0! Δεύτερο γκολ για την Εθνική μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Γιώργος Καραγκούνης μαρκαρίστηκε αντικανονικά και κέρδισε φάουλ. Το εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας τη μπάλα ιδανικά μέσα στην περιοχή, όπου ο Φάνης Γκέκας με γυριστή κεφαλιά την έστειλε στο βάθος της εστίας του Ζουμπέρ.
40΄: Καλή στιγμή για το Λουξεμβούργο. Ο Κίντζιγκερ μπήκε από πλάγια αριστερά στην ελληνική περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε δεν ανησύχησε τον Μιχάλη Σηφάκη.
44΄: Αλλαγή για την Εθνική. Στη θέση του Σωτήρη Κυργιάκου, που τραυματίστηκε στο γόνατο, ο Βαγγέλης Μόρας.
45΄: Ο 4ος διαιτητής έδειξε ότι στο α΄ ημίχρονο θα παιχτεί ένα λεπτό ως έξτρα χρόνος.
Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του α΄ ημιχρόνου.